Bannere (PVC/Tekstil) og Tekstiltrykk

Vi lager mange forskjellige bannere, reklamebannere, start- og målseil, stillasreklamer, reklameseil, veggdekor, gardiner, romdelere, messeduker - her er mulighetene mange! Og vi har et bredt utvalg av ulike typer materialer og ferdiggjøring for ulike oppheng og bruksområder.

Utendørs bannere:
PVC bannere for utendørs bruk. Leveres i en kraftig 550 grams armert kvalitet for lang levetid (2-5 år), eller en enklere 300 grams duk for kampanjer og kortere levetid. Vi tilbyr også UV-trykk for de som har ekstraordinære krav til trykkvalitet. PVC Mesh, også kjent som stillasbanner, perforert (hullet) og slipper gjennom vind når det blåser. Utmerket når et banner skal henge i friluft (og ikke mot bakvegg).

Tekstilbannere ute og innendørs: Vårt mest funksjonelle tekstilbannere; multibruk 250 gram polyester. Utmerket for både små og store størrelser (gjerne 100m2). Leveres i både matt utgave og med lett gloss. og kommer i matt og lett gloss overflate for ekstra elegant gjengivelse av farger. Disse tekstilene brukes også til gardin med trykk, romdelere, dekorasjon, bordduker (se mer her) m.m. Vi leverer også tekstilbannere i Mesh (110 gram) samt i et lett flaggstoff (65 og 88 grams kvaliteter med godt gjennomtrykk) om man ønsker et lettere materiale til god pris.

Trykk metoder og Pantone-farger: Vi trykker alle vare tekstiler med såkalt varme-transfer (due sublimation), hvor vi først trykker budskapet på et spesialpapir varme-press-dampes over på tekstilet med 190-220 graders varme. Dette gir beste fargegjengivelse, lengst levetid og tekstilet er også vaskbart i maskin. Det er mulig å få rimeligere trykk ved “direkte trykk på tekstilet”, men dette er ikke noe vi tilbyr for små volum og skal avtales spesielt (da dette er enklere kvalitet!). Vi gjør fargekontroller og ønsker oss Pantone-referanser til farger på logoer og annet viktig innhold. Snakk med oss slik at vi får best kvalitetssikret deres trykk!