Kundereferanser

02Nov
02Nov

Norner AS er et ledende uavhengig Polymer Institutt for material og plastindustrien med mer enn 40 års industriell erfaring. De har avanserte laboratorier for analyser og testing.

Her er dem på K 2016 messen i Dusseldorf. Norner AS har to TekstilStand rett i størrelsen 294 x 248 cm. TekstilStand serien er lett i vekt som gjør den enkel å transportere hvis en skal delta på messe i utlandet.

Du kan lese mer om våres TestilStand produkter her. Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon.

28Oct
28Oct

Jæder vinner pris med TekstilStand!

Med 120 års erfaring i kjøttforedlingsbransjen, er JÆDER Ådne Espeland AS en særdeles tradisjonsrik og kvalitetsbevisst leverandør av utsøkte kjøttvarer.

Jæder er også kvalitetsbevisst ved valg av messeløsninger. De gikk derfor en TekstilStand Rett når de skulle delta på Umoe Konferansen i oktober 2016, og gikk av med seieren som beste stand. TekstilStand Rett gir et elegant og eksklusive utrykk.

Her kan du lese mer om TekstilStand Rett.  Ta kontakt med oss om du ønsker mer infromasjon.

10Oct
10Oct

Norshield AS leverer produkter og tjenester for beskyttelse av følsom elektronikk og datasystemer, og beskyttelse mot tapping av ømtålig informasjon.

"Vi ble kjempefornøyde med messeveggen! Veldig grei å montere og den ser fantstisk bra ut. Så alt i allt - meget imponert over Panda Display!!!"

Norshield har en TekstilStand C-buet. TekstilStand serien gjør det enkelt å bytte budskap ved å supplere med en ekstra duk. Dette gjør at en kan bruke samme ramme med mange ulike budskap!

Her kan du lese mer om TekstilStand. Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon.

19Sep
19Sep

Luminell har brukt Tekstilstand i flere år når de har reist rundt på messer. De er positive til nye, kreative løsninger som passer deres stand, med vegger av ulike størrelser, matchende bord og egne løsninger. Gøy å finne ulike kreative løsninger og hyggelig med fornøyde kunder. – Tusen takk for kule bilder!

Ettersom vi har egen produksjon har vi svært gode tilpasningsmuligheter på nesten samtlige produkter i vårt sortiment, og har også mulighet til å utvikle nye produkter for å dekke våre kunders særegne behov.

Finner du ikke de målene eller produktet du leter etter? Ta kontakt med oss!

31Aug
31Aug

Hedemarken Landbrukskontor tok kontakt med oss da de trengte et nytt telt til deres stand. Teltet skulle kun benyttes på sommeren og de valgte derfor våres Reklametelt 3x3 Sommermodell.

Mange takk til Hedemarken Landbrukskontor for at dere delte bilde av den flotte standen deres!

Du kan lese mer om våre ulike Reklametelt her. Ønsker du mer informasjon? Ta kontkat med oss her!

19Aug
19Aug

Ådlandsfjordens jente lang sender oss bilde og jubler over sølvpokalen de fikk under Ål cuppen 2016.

Panda Display gratulerer så masse med seieren! Panda Display er opptatt av å støtte idretten, vi gir derfor alle idrettslag/ ideell organisasjoner 25% rabatt på vårt utvalg av supporterutstyr!

Her kan du lese mer om vårt utvalg av supporterutstyr her. 

11Jul
11Jul

Fotobaren har er Norges beste photobooth-løsning for alle typer arrangement. De er spesialister i engasjerende og festlige foto opplevelser

TekstilStand messevegg fungerer utmerket som en fotovegg. Fotobaren bruker TekstilStand rett i størrelsen 244 x228 cm.

Takk for at dere delte morsomme bilder fra deres AVINOR – sommerkickoff.

Ønsker du mer informasjon om hvordan en benytter TekstilStand messevegg som fotovegg? Ta kontakt med oss!

23Jun
23Jun

Offshore_Media_Group_Tekstilstand

Offshore Media Group er landets ledende aktør innen konferanser og messer forsk olje- og gassindustri samt energibransjen. 
 
Naturlig nok er hverdagen for flere av de ansatte preget av hektisk messeaktivitet, verden rundt. Offshore Media Group har derfor valgt en C-buet TekstilStand messevegg i str. 298x228, et elegant alternativ som både er enkelt å transportere og montere. Offshore Media group virker også å være meget fornøyd med løsningen, her ved Key Account Manager Andre Hellesøy og Salgsdirektør Odd Eide Knudsen. 
 
"Vi er veldig fornøyd med produktet som er lettvint og brukervennlig. Vi bruker få minutter på og montere opp/ned messeveggen. Lett å ta med seg på alle de messer/ konferanser vi deltar på rundt om i verden. Anbefaler produktet videre til andre selskaper innen olje & gass” forteller Salgsdirektør Odd Eide Knudsen oss.
 
Mange takk for bilde og flotte tilbakemeldinger, og masse lykke til videre med deres messeaktiviteter!   

16Jun
16Jun

Nordland

 Nordland

I anledning fylkesting i Nordland benyttet Nordland Fylke seg av 3TekstilStandmessevegger i størrelse 596cm x 228cm som bakgrunn. Ettersom Fylkestinget ofte reiser rundt i i det langstrakte fylket er TekstilStand-vegger en utmerket transportabel løsning, som i dette tilfellet med tre vegger av størrelse 596x 228 fint får plass i et passe stort bagasjerom! 

Fylkesrådet blir også live-streamet, så god kvalitet på tekstil er viktig for optimale lysforhold! 

Mange, mange takk til Nordland fylkeskommune og fotograf Thor-Wiggo Skille.

01Jun
01Jun

Tekstil i Setesdalsmuseet

Tekstil i Setesdalsmuseet

 
Siden 1943 har Setesdalsmuseet bidratt til formidling av den rike setesdalskulturen.
 
Vi i Panda Display er svært stolte over å kunne bidra til å pryde Setesdalsmusset med flotte tekstilbannere, som visualiserer Setesdalends lange historie! 
 
Tekstilbannere er enkelt, men utrolig elegant og detaljrikt. Med optimal lysgjengivning egner tesktiltrykk seg til så mangt! Ta gjerne en titt vår TekstilStand-serie, og våre tekstilbannere.  
 
Mange takk til Leonhard, konservator ved Setesdalsmuseet, for flotte bilder!

10Mar
10Mar

Capgemini

Capgemini er et av verdens ledende IT-konsulentselskaper og leverer en rekke tjenester i Norge, og resten av verden. I anledning Energyworld messen i Stavanger valgte Capgemini en C-buet TekstilStand messevegg for å promotere sin virksomhet. Resultatet ble strålende!

— “Vi er meget godt fornøyd med dere. Takk for flott oppfølging og kundeservice!” forteller Eiulf i Capgemini til oss. Tusen takk for bilde fra Enerygworld, og fine tilbakemeldinger, Eiulf!

21Jan
21Jan

TekstilStand pakke levert til Storz

TekstilStand pakke levert til Storz

Når Storz skulle bytte ut sin forrige messestand ønsket de en lettere og mer fleksibel løsning som ikke krevde eksterne montører. Valget falt til slutt på vårt Tekstilstand-system, noe vi er stolt over! Enkel montering for "Hvermansen". 

Løsningen bestod av en 6 meters vegg, to 3 meters vegger og en spesialtilpasset 1 meters vegg. Pakken ble levert med lamper og handy transportkofferter for Tekstilstand-veggene!

Stor takk til Magne i Karl Storz Endoskopi Norge for flotte bilder fra testingen og vi ønsker lykke til med fremtidig bruk av standen!

18Nov
18Nov

Elkjøp

Julen nærmer seg med stormskritt, og for mange bedrifter er julehandelen en av de viktigste periodene i året.Elkjøpi Tromsø valgte i den anledning å gå til innkjøp av en flottTekstilStand avrundet salgsdiski størrelse 80x53 cm.
Messebordet brukes for å promotere julegavetips til Elkjøps kunder i Tromsø. I følge Varehussjef Bjørn er de svært godt fornøyd med deres nye promoteringsdisk:

"Vi er veldig fornøyd med resultatet, dette ble virkelig bra!"

Gjør som Elkjøp, bli sett, og boost dine salgstall denne julesesongen!

Mange takk til Bjørn og Elkjøp Tromsø for flott bilde og hyggelige tilbakemeldinger

04Nov
04Nov

Tekstilrammer er det perfekte alternativet for promotering såvel som dekor. Tekstil sørger for suveren fargegjengiving og er fantastisk detaljert. Rammene er av lett og elegant aluminium. Fargerike tekstiler i kombinasjon med stilfult aluminium skaper den perfekte løsningen for innendørs promotering og dekor. Velg selv budskap og motiv, og pryd dine lokaler!

Velg mellom ramme i tykkelse 15mm eller 32mm. Se også flotte eksempler på bruk av Tekstilrammer her.

Tekstilramme

For mindre bilder anbefaler vi rammer i tykkelse 15mm. Rammen settes sammen ved hjelp av L-formede fester med fire skruer, og tekstilet festes enkelt ved å tre silikonkantene inn i sporet på siden av aluminiumsrammen.

Tekstilramme

For større bilder anbefaler vi rammer i størrelse 32mm for å økt stabilitet. Rammer i denne størrelsen kan leveres med både L-formet feste med fire skruer eller quicklock mekanisme.

Tekstilramme

02Nov
02Nov

Vi i Panda Display er svært stolte over å tilby våre kunder en rekke spesialtilpassede produkter og søker alltid nyskapende og kreative løsninger for effektiv promotering. Ettersom vi har egen produksjon har vi svært gode tilpasningsmuligheter på nesten samtlige produkter i vårt sortiment, og har også mulighet til å utvikle nye produkter for å dekke våre kunders særegne behov.

Et eksempel på dette er SCA Hygienes spesialtilpassede TekstilStand messevegg med stativer og medfølgende flight-case. SCA Hygiene ønsket en skreddersydd løsning for å promotere sin merkevare "Tork", med mulighet for å henge sine produkter på selve messeveggen. Resultatet kan du se på bildet under;

Tork

Denne skreddersydde løsningen bidrar til å skape en messevegg utenom det vanlige og gjør budskapet enda mer livlig.

Tork_aluminiumsfeste

De horisontale aluminiumsprofilene byr på en rekke muligheter og kan benyttes til å henge opp alt fra tørkepapir-dispensere til monitorer eller iPads.

Tork_2

 

Flight_case

En robust flight-case bidrar til optimal beskyttelse og enkel transport av all slags markedsmateriell. Flight-cases leveres i en rekke størrelser og kan spesiallages etter behov.

Ta kontakt
med oss dersom du har ideer eller spørsmål angående spesialordre.

 

24Oct
24Oct

IUG på Stand

IUG på Stand

Panda Display er stolt støttespiller av Ingeniører Uten Grenser ved NTNU, en ideel organisasjon som bruker sin kunnskap for å skape en bedre verden.

Vi var glade for å kunne levere flotte tekstilduker til deres forrige stand, og svært fornøyde med at de ble godt mottatt!

– "Dukene ble veldig flotte, og medlemmene våre gleder seg over de!", forteller Viktor i Ingeniører Uten Grenser til oss.

Mange takk for flotte bilder og fine tilbakemeldinger. Stå på videre!

16Oct
16Oct

 gtravel_messevegg

G Travel er et norsk reisebyrå med lokaler over hele verden. I forbindelse med deres omfattende messeaktivitet verden rundt har G Travel gått til innkjøp av TekstilStand messevegg fra Panda Display. Skal vi tro deres salgsteam har det vært en god investering!

– Vi har benyttet oss av TekstilStand messevegg i to år og den ser fremdeles like bra ut. Veggen har blitt meget godt mottatt og vi har fått mange positive kommentarer fra våre klienter, sier Jason i G Travel til oss.

Takk for bilde og fine tilbakemeldinger, Jason!

16Oct
16Oct

Telemark Vaktselskap med beach flagg fra Panda Display på Bø Torg.

Vi har mottatt bilde fra Telemark Vaktselskap som kjøpte to stk beachflagg av minste størrelse 180 cm, med dobbeltsidig trykk.
– Vi er fornøyde med varene. Som du ser er selger stolt av å stå på stand, sier Thomas til Panda Display.
Takk for hyggelige tilbakemeldinger.

08Oct
08Oct

Bravo!

Posted in kundeomtaler By PD

Intempo

Intempo er nok en fornøyd TekstilStand kunde og hadde en flott opplevelse på Sørlandes lærerstevne. Elisabeth ved Intempo var tydelig fornøyd;

– Vi brukte veggen vår ved Sørlandsk lærerstevne, og vi er veldig fornøyde både med resultatet og hvor lett den var å sette sammen.
Takk for bildet, Elisabeth!

23Sep
23Sep

vindusfolie levert til badaboom

Badaboom monterer sin vindusfolie

Badaboom leverer barneklær og sengetøy og holder til på Florvaag utenfor Bergen. I anledning deres popup butikk leverte Panda Display vindusfolie. Vi takker for tilsendte bilder og gode tilbakemeldinger! Ble det ikke flott?

Vi leverer vindusfolie både transparent og med farget bakside, se gjerne mer.

22Sep
22Sep

tekstilduker levert til kredinor

Et av landets ledende inkassoselskaper, Kredinor,er bare en av mange fornøyde Tekstiltrykk-kunder. Kredinor valgte en elegant løsning med tekstilduker påtrykt deres firmaprofil.

Tekstiltrykk tilbyr en verden av mulighet og kan benyttes til alt frastørre promoteringsmateriell som bannere, til hjemmedekor.Ved hjelp av "heat transfer" trykkingsmetode på 180 grader sørger vi for optimal levetid og suveren fargegjengiving!
Mange takk til Kredinor for flott bilde!

Les mer om tekstiltrykk og de nærmest ubegrensede bruksområdene det tilbyr.

18Sep
18Sep

ReSound TekstilStand

ReSound er blant verdens største produsenter av høreapparater og leverer nyskapende hørselsløsninger. Ved sin forrige messedeltakelse valgte ReSound en TestilStand messeløsning bestående av messevegg og messebord fra Panda Display. Resultet ble veldig, veldig bra!

– Våre selgere var veldig fornøyd med TekstilStand løsningen og vi har fått flere kommentarer på den fra både kunder og konkurrenter, sier Geir fra ReSound.

Takk for flott bilde og hyggelige tilbakemelinger!

10Sep
10Sep

Akrylsylinder

Vi leverer en rekke produkter i akryl og produserer brosjyrestativer, produktbeholdere, skilt med UV-trykk, m.m.
For å øke opperksomhet rundt viktigheten av å holde seg synlig i trafikken valgteVegvesenetå gå til innkjøp av to akrylsylindre som de benytter som "display-case" for reflekser ved Jessheim trafikkstasjon. Reidun i vegvesenet var tydelig fornøyd med produktene:

– "Vi er veldig fornøyde med begge to - disse kommer vi til å bruke mye!"

Mange takk til Reidun for hyggelige tilbakemeldinger og flott bilde!
Ta kontaktmed oss dersom du har spørsmål angående akrylprodukter eller ønsker et pristilbud.

27Aug
27Aug

Lux Brands er leverandør av kvalitetsvarer til det norske interiør markedet, og ved Gave & Interiør messen valgte de en 15 meter lang heldekkende messevegg i tekstil, samt 8 LED-lamper for å promotere deres brand, Dofta. Ifølge Mariann ved Lux Brands levde både messeveggen og belysningen opp til forventningene.

– "Standen ble kjempe fin. Vi er superfornøyde med både service, kvalitet, lys og levering!"

Mange takk for flotte bilder og fine tilbakemeldinger, Mariann!

Lux Brands Dofta

 Lux Brands Dofta

29Jun
29Jun

Brosjyrestativ

Brosjyrestativ

Gjør som Midsund Bruk og ta med et elegant og sammenleggbart brosjyrestativ på neste messe eller event! Som bildene viser passer det utmerket både på arrangementer eller til bruk i egne lokaler. Skal vi tro Stine i Midsund bruk er de svært godt fornøyd med stativet;

– "Stativet fungerer bra og vi har hatt det stående ved kundeinngangen vår i tillegg til å ha det med når vi var på Offshoremesse i Aberdeen"

04Jun
04Jun

skomsoy_reklametelt

Skomsøy Trafikkskole holder til i Andebu sentrum og har valgt et praktisk 3x3 meters reklametelt fra Panda Display for å hjelpe til med sin promotering. Legg merke til bakveggen som har dobbeltsidig trykk, slik at logoen vises både innvending og på baksiden.

Mange takk for bildet!

21May
21May

DSN MESH Banner

Ved hjelp av et PVC MESH banner sørger DSN Entreprenør for at deres selskap bli eksponert hele året, i all slags vær! Et PVC banner er en utmerket løsning for utendørspromotering og passer ypperlig til bruk ved stilaser.

Takk til DSN for bilde av deres MESH Banner omringet av flotte omgivelser ved Svolværskysten!

 

30Apr
30Apr

Panda Display er stolte av å ha levert flotte tekstilrammer og bannere til NGTF, som nå pryder deres lokaler!
Tekstiltrykk er en utmerket løsning for innedekor, enten innrammet eller som bannere og duker. Som bildene viser, ser det meget lekkert ut. Bildene er 180cm x 180cm i størrelse og innrammet i aluminium, og som man kan se er detaljene og fargegjengivingen helt suveren!

Tekstiltrykk tilbyr nærmest endeløse muligheter for både promotering og dekor!
Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål angående tekstiltrykk

Tekstiltrykk

Tekstiltrykk

21Apr
21Apr

kunnandi_visittkort

kunnandi_rollup

Kunnandi er et norsk konsulentselskap og har stort fokus på å integrere studenter i næringslivet. For å bidra til økt promotering valgte Kunnandi rollups og visittkort fra Panda Display. Det setter vi stor pris på. Vi i Panda Display har som mål å oppnå 110% fornøyde kunder. Derfor er det alltid med godt humør at vi mottar tilbakemeldinger som dem vi har fått fra Erika hos Kunnandi;

– Vi i Kunnandi er kjempefornøyde med produktene vi mottok fra dere, som alltid. Både rollups og visittkort var helt perfekte, og akkurat slik vi ønsket oss! Dere er kjemperaske på levering og vi føler at vi har et kjempegodt samarbeid med dere på alle måter! Økonomisjefen var også svært fornøyd med prisen vi fikk også, så igjen, vi er veldig fornøyde med den jobben dere gjorde.

Mange, mange takk for flotte bilder og tilbakemeldinger!

18Apr
18Apr

Hydac på messe med TekstilStand

Hydac på messe med TekstilStand

Hydac hadde strålende suksess på messe ved hjelp TekstilStand messevegger og praktiske LCD stativ som vi leverer gjennom svenske SMS.

Hydac valgte vår Messe-combo 6B løsning, samt TekstilStand messebord og FH T LCD-stativ. De var godt fornøyd med resultatet!

– "Da er messeveggene brukt og alle ble fornøyde", forteller Nina i Hydac oss.

Takk for flotte bilder og fine tilbakemeldinger :-)!

02Mar
02Mar

Swegon

Tekstilduker er et flott alternativ til å pryde vegger og messebåsser, og er også svært enkle å montere!

Mange takk til Swegon for tilsendt bilde fra deres forrige messeutstilling!

28Feb
28Feb

Lys, Lyd og Bildemessen

Lys, Lyd og Bildemessen

Vi i Panda Display er stolte over at Prolyd valgte oss som leverandør når de skulle gi full gass på Lyd, Lys og Bildemessen på Telenor Arena. For å skape gode visuelle opplevelser for messedeltakerene gikk ProLyd for en elegant 10 meters TekstilStand messevegg og kombinert med tilpassede LED-lamper. Ser det ikke bra ut?

Et lite tips: Husk å benytt deg av gode lamper slik som Prolyd dersom du skal delta på messe eller arrangement med dempet belysning :-)

20Jan
20Jan

strandbu

Strandbu Camping som tilbyr camping året rundt i vakre Skibotn, valgte et flott PVC banner i størrelse 500x180 cm for å ønske sine camping-gjester velkommen. Et meget godt valg for utendørsbruk!

19Jan
19Jan

I januar 2015 var Panda Display stolt samarbeidspartner med Reiselivsmessen, og ved årets arrangement leverte vi en hel del promoteringsmateriell som bidro til en fantastisk messeopplevelse!! (legg merke til de massive ballongene)

Reiselivsmessen

Til årets messe leverte vi 6 gigantske ballonger med 400 cm diameter for å guide de skuelystne messedeltakerene rundt i Telenor Arena

Reiselivsmessen

Som man ser er ballonger og takheng av denne størrelsen et flott alternativ for effektiv promotering i lokaler med stor takhøyde.Vi tilbyr takheng i en rekke størrelser og fassonger, som for eksempel TekstilStand Takheng. Les gjerne mer om takheng her!

Reiselivsmessen

Tom Wegland ved Wergeland og Partners poserer blid foran sin messestand som er tildekket elegante tekstilduker levert av Panda Display

Reiselivsmessen

Som bildet viser så passer en logovegg fra Panda Display ypperlig som inngangsparti ved messer og arrangementer!

På gjensyn ved neste messe, 15-17 Januar 2016!

16Jan
16Jan

Pryd ditt vindu!

Posted in kundeomtaler By PD

Gro Frisør

Gro Frisør holder til i Oslo sentrum og har valgt å benytte seg av vår vindusfolie for å trekke inn flere kunder til sine lokaler.

Et klokt valg!

14Jan
14Jan

promoteringsflagg

Gjør som Happy Pride og bruk promoteringsflagg for flott utendørseksponering!

"Gatebannerene ser fantastisk bra ut! Vi er veldig fornøyd!", forteller Conny i Happy Pride til oss.

Mange takk for bilde og tilbakemeldinger!

 

21Nov
21Nov

Her ønsker vi å dele noen bilder og brukererfaringer fra fornøyde kunder som vi kjøpt og benyttet TekstilStand.

Jæder - med mat og messeglede

Jæder - med mat og messeglede

Jæder - med mat og messeglede

Gleden og tilbakemeldingene var positive etter første oppsetning av messestanden TSM3A (TekstilStand Combo 3A) i Bodø medio september.

- "Vi har nå startet runden på messer og det ser veldig bra ut. Vi får fantastiske tilbakemeldinger på systemet og kvalitetn på messeveggene. Jeg vil bare takke for jobben og vi er veldig fornøyd med resultatet. Det blir nok ikke siste gang vi bestiller varer hos dere :)", forteller Guro oss.

Tusen takk for tilliten og tilbakemeldingen sier vi!

Jæder har fordelt 2 og 3 messevegger til sine ulike selgere. 3 messevegger, fordelt i 3 små kofferter, får fint plass sammen med masse annet tilbehør i bagasjerommet til en normal bil.

Legg merke til dukene som matcher messeveggene. Det ordnet vi selvsagt også!

 

NTB Scanpix - Fotovegg!

NTB Scanpix TekstilStand som fotovegg.

NTB Scanpix, som er norges største bildebyrå, benytter en "TekstilStand 4x3 rett" som er spesialtilpasset med ekstra høyde. Dette for å kunne bruke TekstilStand som en fotovegg under arrangement de er med på. Dette skriver markedsansvarlig Ingrid Medland til oss:

- "Gullblyanten ble arrangert fredag, og ble en stor suksess. Martin og jeg smilte hele tiden fordi denne veggen er så innmari lett både å frakte med seg men ikke minst å montere og demontere! Foregående år har vi måttet bruke budbil på en 4 meter lang vegg (!) og to personer har brukt i overkant av en time på å montere og like lang tid på å demontere. Nå hengte vi bæreveska på skuldra, og la den pent i bagasjerommet på bilen. Montering og demontering tar cirka 5-6 minutter. Nydelig!".

TekstilStand som fotovegg for ScanpixNTB.

Fotograf Håkon M. Larsen fra ScanpixNTB jobbet flittig foran TekstilStand-veggen.
  

Boston AS - Sandstrand.no

Har du stranden - så legger vi sanden, er slagordet til Boston AS som ble benyttet under Boligmessen i Stavanger 28-30. april 2013.

Sandstrand.no - TekstilStand 7x3 

Dette er tilbakemeldingen fra DreamCatcher v/Charlotte Nielsen:

– "Boston AS ga meg oppdraget med å designe stand og messevegg. Vi fant raskt ut at på en så stor stand så må vi være kreative. Vi besluttet å bruke 2 messevegger på 7x3 meter for å dele opp standen, og dette ble en perfekt løsning.

Resultatet levert av PandaDisplay var mye bedre enn hva vi hadde turd å håpe på. Kvalitet både på trykk og selve messeveggene er veldig bra! Det er enkelt og kjapt å montere veggen, samt å pakke sammen igjen etter bruk.

Veldig fornøyd med god hjelp og service fra Christian hos PandaDisplay, og vil absolutt anbefale PandaDisplay til alle som tenker «stort» (eller smått) når det kommer til messevegger etc."

Fornøyde kunder av TekstilStand. 

VIA Egencia

VIA Egencia er kjent som Norges største reisebyrå og leverer tjenester til alle aktiviteter rundt en bedrifts reisevirksomhet. Under Nor-Shipping messen 4.-7. juni på Lillestrøm leverte vi TekstilStand messevegger og bord. 

VIA Egencia Nor-Shipping messen 2013

Etter en vellykket messe har flere avdelingskontor også bestilt TekstilStand. VIAs avdelingskontor på Ulsteinvik, bestilte en messevegg som de bokstavelig talt har hengt på veggen(!). Når den ikke er i bruk ved arrangement henger den pent i trappeoppgangen slik at både kunder og ansatte får glede av produktet. 

VIA Egencia Haugesund - på veggen

 

Norsk Lacrosse

Norsk Lacrosse, som tilhører Norges Amerikanske Idretters Forbund, gjennomførte den 22. juni 2013 sine NM-finaler med tilhørende Bankett. En TekstilStand 3x3 ble benyttet som fotovegg for å forevige glade finalister og vinnere.

NM finaler Lacrosse 22.06.2013

NM finaler Lacrosse 22.06.2013

NM finaler Lacrosse 22.06.2013 

Interplay-Sports

Hos Interplay-Sports får du programvare for videoanalyse tilrettelagt for de store idrettene, inkludert fotball, håndball, ishockey, tennis med mer. Programvaren brukes av de store særidrettene i Norden. For å lage en effektiv presentasjonsstand, benyttet man her en TekstilStand 4x3 hvor man designet inn en hvit ramme for videopresentasjon på messeveggen ved bruk av prosjektor.

Interplay-Sports TekstilStand 4x3 samt bord

Interplay-Sports TekstilStand 4x3 samt bord 

Kapital feiret Norges mektigste kvinner

I juni 2013 feiret økonomimagasinet Kapital Norges mektigste kvinner med eget arrangement, hvor kvinnene ble feiret og tiljublet. Panda Display leverte "logovegg" for Kapital som ble brukt ved ankomsten og hvor deltakerne ble fotografert og foreviget.

Tidsskriftet Kapital - 27. juni 2013

 

 

30Sep
30Sep

NGTF Reklameseil

I forbindelse med Norges Gymnastikk- og Turnforbund sitt 125 års jubileum leverte vi hele 2000 reklameseil trykket i tekstil. Reklameseilene ble distribuert til alle foreninger og kretser for å markere den imponerende milepælen! Seilene er laget i størrelse 200x80 cm og levert i to forskjellige utførelser. Alle med doble kanter, maljer med forsterkning og kantsøm.

Vi gratulerer så mye med 125 år!

16Sep
16Sep

Jæder messestand fra TekstilStand

Når helheten teller, er det ikke bare produktet som må vises. Jæder, som har garantert matglæde siden 1896, har flere selgere som deltar på stand og ulike arrangment rundt om i hele landet.

Gleden og tilbakemeldingene var positive etter første oppsetning av messestanden TSM3A (TekstilStand Combo 3A) i Bodø medio september. 

- "Vi har nå startet runden på messer og det ser veldig bra ut. Vi får fantastiske tilbakemeldinger på systemet og kvalitetn på messeveggene. Jeg vil bare takke for jobben og vi er veldig fornøyd med resultatet. Det blir nok ikke siste gang vi bestiller varer hos dere :)", forteller Guro oss.

Tusen takk for tilliten og tilbakemeldingen sier vi! 

Jæder har fordelt 2 og 3 messevegger til sine ulike selgere. 3 messevegger, fordelt i 3 små kofferter, får fint plass sammen med masse annet tilbehør i bagasjerommet til en normal bil. 

Legg merke til dukene som matcher messeveggene. Det ordnet vi selvsagt også!

Jæder messestand fra TekstilStand

Jæder messestand fra TekstilStand

Jæder messestand fra TekstilStand

31Aug
31Aug

 Gatabanner i Kvæfjord kommune i Nord-Troms

Kvænangen kommune bestilte gatabannere fra Panda Display i anledning sykkelløpet Arctic Race.

Et av sommerens største idrettsøyeblikk i Norge hadde blant annet etappe fra Alta til Kvænangsfjellet. Og både syklister, følgebiler, lokale entusiaster og turister fikk da med seg gatabennerne som var hengt opp på fem ulike steder i kommunen.

Gatabannerne ble levert som følger:

— Banner trykk 90 x 230 cm
— Dobbeltsidig duk, 230 gram, med varme-transfertrykk, for beste slitestyrke og levetid.
— Kraftige opphengsfester, som fint kan monteres rundt tykke og tynne lyktestolper.

 

Gatabanner i Kvæfjord kommune i Nord-Troms

19Aug
19Aug

Luminell messestand TSM-6A på Nor-Fishing

Vi gratulerer Luminell med flott messestand som har blitt benyttet under Nor-Fishing og ONS.

- "Messeveggene ser kjempeflotte ut! Det ble veldig bra! Faktisk så er det flere som har kommentert de og spurt hvor vi har bestilt de.", forteller Eli Karin til oss etter vel gjennomført messe.

Løsningen de benyttet er den som heter Combo-3A, en løsning med 3 spesialkonstruerte messevegger, som passer utmerket inne i en standard messebås på 3x3 meter. Standard høyde på våre messevegger er normalt 228 cm, men disse veggen måler totalt 250 cm slik at den fyller båsen i sin helhet.

Luminell brukte også standen i en 4x3 messebås, slik at man fikk oppbevaringsplass i et av hjørnene, bak sideveggen som da skrår. Legg merke til messepodiene/bord TST02 som er effektive og elegante. En komplett messeløsning som både tar liten plass, er rask å montere, og ikke minst lett å frakte med seg. 

24Jun
24Jun

Vi er stolte over å kunne presentere enda flere TekstilStand elementer for bruk på messer, utstillinger og kreativ markedsføring for øvrig.

TekstilStand C-buet messevegg på 3 meter

TekstilStand C-buet messevegg på 3 meter. (298 x 228 cm).
Se mer produktinformasjon

TSV smale messevegger som fint erstatter rollup.

Vi har også fått flere varianter av smale messevegger som er ypperlige som rollup-erstattere. Elegante smale messevegger med ulike kreative utforminger. Trykk på begge sider om ønskelig. Les mer.

TSV20 romdeler / messsevegg på 250x220 cm (bredde 30 cm).

TSV20 Halvmåne romdeler/messevegg måler 250 cm i bredden, 220 i høyden og står balansert med dybde 30 cm. Trykk på begge sider og kantene. Produktinfo TSV20. Legg også merke til borddukene vi selvsagt kan trykke etter dine farger og størrelser. Se selv

06Jun
06Jun

Fallskjermhopper Tommy Jensen har fått spesiallaget flagg for bruk under fallskjermhopping hos oss. Her brukes et spesielt tre-lags stoff, hvor av det er et svart blokkerende stoff i midten, slik at farger ikke vises gjennom stoffet. Resultatet er lekkert og kan brukes som flagg, og som bakgrunner, gardin, romskiller, etc. 

Trykket gjøres med varme-transfer, slik at tekstilet kan vaskes - spesielt gunstig for fallskjermhoppere som av og til må lande på litt rufsete jorder.

Dobbelsidig tekstilstoff som flagg ved fallskjermhopping.

Dobbelsidig flaggstoff som som 3,5 x 2,0 meter fallskjermflagg.

Les mer om produktet.

15May
15May

Shell Tromsdalen - PVC Reklamseil

Thomas Eikrem ved Shell Tromsdalen (nær Tromsø) viser stolt fram den nye reklamebanneren de har fått montert. 8.0 x 1.8 meter måler PVC-banneren som er hengt opp på langveggen for å lokke sultne Tromsø-bilister innom stasjonen.

Banneret er av typen kraftig, armert PVC, som tåler en nord-norsk vinterdag. Og konklusjonen til Thomas er klar.

— Godt jobbet Panda Display!

PVC-banner levert til Shell Tromsdalen

Opprettet den
Bruk synkende rekkefølge
per side

44 artikler