Tekstilramme aluminium med trykk

Tekstilramme egner seg ypperlig for innendørs promotering såvel som dekor og interiør. Tekstiltrykk med varme-overføring sørger for skarpe detaljer og flott fargegjengiving. En tekstilramme i elegant aluminium som lages i dine ønskede størrelser. Fargerike tekstilduker i kombinasjon med stilfull aluminiumsramme gir i en lekker løsning for dekor og interiør – en sikker blikkfanger i dine lokaler. Bytt enkelt ut budskapet i din tekstilramme ved å bytte tekstilduk, gjort på 2 minutter. Velg selv budskap og motiv, og pryd dine lokaler med tekstilrammer!

Produktdetaljer:

  • Vi benytter oss av elastisk polyester, med en stoffkvalitet på 250 gram/m2 for beste visuelle bilde- og trykkopplevelse.
  • Tekstilrammen leveres med to ulike tykkelser/dybde mot bakvegg:
    15 mm standard: Anbefalt for tekstilrammer i str. 40-100 cm (lengste side).
    15 mm kraftig: En kraftigere og mer avstivet rammeprofil. Anbefalt for tekstilrammer i str. 80-180 cm (lengste side).
    32 mm ekstra kraftig: For tekstilrammer i str. 120-240 cm (lengste side).

Rask og enkel montering:

Tekstilrammen består av 4 profiler som enkelt kobles sammen på 2 minutter. Vår 15mm profil kobles sammen ved hjelp av L-formede hjørnekoblinger med totalt 16 skruer per tekstilramme. Vår kraftige 32 mm aluminiumsramme leveres med praktiske QuickLock-system som gjør monteringen enda raskere!

Aluminiumsramme 32 mm størrelse 180x45 cm. Lysaker.

Priser

Aluminiumsramme med duk prises etter omkrets (antall løpemeter). Dersom du ønsker kun duk for å supplere en eksisterende tekstilramme, så beregner vi pris pr. kvadratmeter (m2). Se de ulike produktene for prisdetaljer. Det gis mengderabatter fra 20 løpemeter ramme og 10 m2 duk. 

Se også: Flere bilder fra kunder med Tekstilramme