Messestand & messevegger

TekstilStand – Den nye messeveggen / messestanden som er lett å frakte, lett å montere, flott å se på – og alt til en god pris!

 

Mer informasjon om TekstilStand messevegg

Se hvordan våre kunder bruker TekstilStand (Klikk her!)

ScanpixNTB med TekstilStand messevegg

ScanpixNTB er bare en av mange fornøyde kunder som har kjøpt og benyttet seg av våre TekstilStand messevegger. Se flere bilder og omtaler av TekstilStand i bruk. 

Video - enkel og rask montering av Tekstilstand messevegg

 

Designhjelp - Klart vi hjelper deg!

Hos Panda Display får du hjelp av vår designer for design av deres messestand, messevegg, rollup, osv. Avhengig av omfang på innhold så klarer vi ofte å designe en messevegg på inntil 60 minutter, altså kr. 600 kroner eks. mva. Ved mange grafiske elementer vil tiden variere mer med innholdet. Les også mer om produktet Designhjelp.

 

 

Produktinfo TekstilStand
TekstilStand

Fordeler TekstilStand:

Lett i vekt - enkel transport
TekstilStand-serien er laget med fokus på lett vekt, for enkel transport og frakt. Tekstilstand rett 244 cm veier under 7 kg. Ta messeveggen med på bussen!

Elegant - med heldekkende tekstilduk
Tekstildukene er lett elastisk og gir et eksklusivt, elegant uttrykk. Høy trykkvalitet med rike farger gjør budskapet til en opplevelse. Leveres også med dobbeltsidig trykk!

Rask montering
En smart og lettmontert aluminiumsramme gjør monteringen til en lek uten verktøy! Monter en messevegg på under fem minutter!

Mange kombinasjoner
Bruk to eller flere TekstilStand-elementer sammen. Lag en komplett messestand og et herlig miljø som oppleves attraktivt og ønsker andre velkommen.

Skift duken - behold rammen
Når du trenger nytt budskap, bytter du kun duken. Enkelt og greit.

Spesialstørrelser
Vi kan tilpasse TekstilStand til dine ønskede mål og utførelse.

Miljøvennlig - 100 % gjenvinning
Tekstilduken kan byttes når du trenger et nytt budskap. Både ramme og tekstilduk anbefales levert til resirkulering. Alt bør gjenvinnes for et bedre miljø.

Bruksområder / kombinasjoner:

TekstilStanden kan brukes som en ren messevegg, plassert frittstående i rom eller mot vegg eventuelt som en større del av en messestand. Fungerer også fint som reklamevegger, bakgrunner, fotovegg (rød løper etc.), scenebakgrunn m.m. Bruksområdene er mange.

Man kan selvsagt kombinere to eller flere av veggene sammen med for eksempel våre salgsdisker.Egner seg godt for informasjon og budskap som skal oppleves både nært og på lang avstand. Høyoppløselig trykk sikrer lesbarhet selv på de minste skrifter.

Har du spørsmål om TekstilStand? 

Bruk vårt kontaktskjemasend e-post eller 
Ring vår kundeservice på tlf. (+47) 21 99 57 88 (bemannet mandag til fredag mellom 08:00 og 15:00).