Messestand og vegger

Messestand og vegger

Panda Display har mange års ekspertise på messevegger og er antakelig Norges ledende leverandør av enkle messevegger.
Vi var først i Norge med TekstilStand® messevegger og er ledende på messevegger laget med tekstiltrykk.
Som kunde skal du vite at vi ikke er "importør", men har egen produksjon og kvalitetskontroll av disse produktene i Kina. Dette betyr at vi er raskeste leverandør og kan garanterer kvaliteten 100%!

Høsten 2015 introduserte vi Quickwall, en nyskapning som er for litt mer avanserte messestands som er multifleksible og designes etter kundenes ønsker.
Få mer innsikt om våre to viktigste løsninger for messestands og messevegger nedenfor eller bruk produktmenyen til venstre.

TekstilStand – Elegante Messevegger med enkel montering og lett vekt

 
 
Tekstilstand enkle messevegger

 


Fordeler med TekstilStand:
 

TekstilStand - Lett i vekt, enkel transportLett i vekt - enkel transport
TekstilStand-serien er laget med fokus på lett vekt, for enkel transport og frakt. Tekstilstand rett 244 cm veier under 7 kg. Ta messeveggen med på bussen!

TekstilStand - Elegant med heldekkende tekstildukElegant - med heldekkende tekstilduk
Tekstildukene er lett elastisk og gir et eksklusivt, elegant uttrykk. Høy trykkvalitet med rike farger gjør budskapet til en opplevelse. Leveres også med dobbeltsidig trykk!

TekstilStand - Rask monteringRask montering
En smart og lettmontert aluminiumsramme gjør monteringen til en lek uten verktøy! Monter en messevegg på under fem minutter! Inget behov for innleid hjelp!

TekstilStand - Mange kombinasjonerMange kombinasjoner
Bruk to eller flere TekstilStand-elementer sammen. Lag en komplett messestand og et herlig miljø som oppleves attraktivt og ønsker andre velkommen.

TekstilStand - Skift tekstildukenSkift tekstilduken - behold rammen
Når du trenger nytt budskap, bytter du kun duken. Enkelt og greit. Rask bestilling når du trenger ny duk! 

TekstilStand - Kan spesialbestilles etter målSpesialstørrelser
Vi kan tilpasse TekstilStand til dine ønskede mål og utførelse. Velg mellom ulike høyder, bredder og fasonger. Snakk med oss om dine behov.

TekstilStand - Miljøvennlig alternativMiljøvennlig - 100 % gjenvinning
Tekstilduken kan byttes når du trenger et nytt budskap. Både ramme og tekstilduk anbefales levert til resirkulering. Alt bør gjenvinnes for et bedre miljø.

TekstilStand - Bruksområder / muligheter:

TekstilStand messevegger kan brukes som en enkel messevegg, plassert frittstående i rom, mot bakgrunnsvegg eventuelt som en større del av en messestand. TekstilStand Rett fungerer også fint som reklamevegger, bakgrunner, foto/logo-vegg (rød løper), scenebakgrunn, Bakgrunn talestol m.m. Bruksområdene er mange.

TekstilStand leveres også som en spesialløsning for kombinert bruk på messer og andre utstillingslokaler. Med spesialhøyde 250 cm, dekker messeveggene hele høyden i en standard messestand/bås på 3x3 meter eller andre størrelser. Dermed utmerket for bruk på Oslo Varemesse, Oslo Spektrum, Telenor Arena Fornebu, Stavanger Forum - og ikke minst når du skal reise utenlands og ønsker et ekslusivt uttrykk, som er lett å ta med på tur!

Har du spørsmål om TekstilStand?

Bruk vårt kontaktskjema, send e-post eller
Ring vår kundeservice på tlf. (+47) 21 99 57 88 (bemannet mandag til fredag mellom 08:00 og 15:00).

Se TekstilStand produkter: Messevegger / Messebord / Tilbehør. Se også bilder fra kunder som benytter seg av TekstilStand produkter.

 

Tekstilstand kombinasjon 6x3 meter

QuickWall – for litt mer avanserte event- og messestands

QuickWall messestand med mange muligheter

QuickWall - Bruksområder / muligheter:

QuickWall er den ultimate messestand for bedrifter og organisasjoner som ønsker en elegant og transportabel løsning for å oppnå optimal eksponering og spre sitt budskap effektivt. Ta neste utstilling på alvor, og bli sett! Systemet er mer solid, og laget for bruk i både åpne rom, og innenfor standard messesystemer benyttet i Norge og ved internasjonale messer.

Tilpasningsmuligheter - Skreddersydde løsninger
QuickWall har nærmest ubgrensede bruksområder og konfigureringsmuligheter. Alt fra enkle frittstående vegger til øyefallende 12x12 m øyefallende stands med tak moduler og vegger i ulike høyder. Våre moduler kan settes sammen til en rekke ulike kombinasjoner. Våre kompetante medarbeidere jobber daglig med design, produktutvikling og messestands. Har du en storslått ide eller bare målene på en messebås, ta kontakt med oss. Vi bistår med hjelp under hele prosessen fra ide, 3D tegninger og forbedringsforslag til ferdig levert løsning!

QuickWall systemet
består av modulvegger i standard str. 248 x 95 cm som enkelt kobles sammen til en større stand og heldekkes med elegante tekstilduker. QuickWall er designet for rask og enkel montering. Ved hjelp av QuickLock mekanismen setter du QuickWall modulene opp på bare noen få minutter. Tekstildukene sørger for et eksklusivt utseende med suveren lys- og fargegjengiving. Dukene festes ved å skli sidene inn i rammen på modulveggene, og kan selvfølgelig byttes ut dersom du ønsker å endre ditt budskap. Vi skjærer også profiler utover standardstørrelse etter kundens ønsker.

Tillegsutstyr til Quickwall gjør en elegant messestand enda mer ekslusiv. Ved bruk av våre spesialtilpassede LED-lamper som enkelt kobles til toppen av modulene sørger du for at din QuickWall skinner, uansett lysforhold. Vi anbefaler også vår spesiallagde flight-case med hjul for enkel og sikker transport og oppbevaring. Kassene spesialdesignes for hver enkelt kunde slik at tillegsutstyr og annet materiell passer perfekt inn. Se profesjonell ut under montering og demontering!

Har du en ide til drømmestanden, spørsmål angående Quickwall, eller ønsker et uforpliktende tilbud, ikke nøl med å kontakte oss

LES MER om QuickWall messestand