Messestand og vegger

TekstilStand - Den nye, lette og raske serien med messevegger 

TekstilStand - Bruksområder / muligheter:

TekstilStand Messevegger TSR95 TSR293 og TSU298.

TekstilStand messevegger kan brukes som en enkel messevegg, plassert frittstående i rom, mot bakgrunnsvegg eventuelt som en større del av en messestand. TekstilStand Rett fungerer også fint som reklamevegger, bakgrunner, foto/logo-vegg (rød løper), scenebakgrunn, Bakgrunn talestol m.m. Bruksområdene er mange.

TekstilStand leveres nå også som en spesialløsning for kombinert bruk på messer og andre utstillingslokaler. Med spesialhøyde 250 cm, dekker messeveggene hele høyden i en standard messebås 3x3 meter. Utmerket for bruk på Oslo Varemesse, Oslo Spektrum, Telenor Arena Fornebu, Stavanger Forum med flere. 

Har du spørsmål om TekstilStand? 

Bruk vårt kontaktskjemasend e-post eller 
Ring vår kundeservice på tlf. (+47) 21 99 57 88 (bemannet mandag til fredag mellom 08:00 og 15:00).

Fordeler med TekstilStand:
 

TekstilStand - Lett i vekt, enkel transportLett i vekt - enkel transport
TekstilStand-serien er laget med fokus på lett vekt, for enkel transport og frakt. Tekstilstand rett 244 cm veier under 7 kg. Ta messeveggen med på bussen!

TekstilStand - Elegant med heldekkende tekstildukElegant - med heldekkende tekstilduk
Tekstildukene er lett elastisk og gir et eksklusivt, elegant uttrykk. Høy trykkvalitet med rike farger gjør budskapet til en opplevelse. Leveres også med dobbeltsidig trykk!

TekstilStand - Rask monteringRask montering
En smart og lettmontert aluminiumsramme gjør monteringen til en lek uten verktøy! Monter en messevegg på under fem minutter!

TekstilStand - Mange kombinasjonerMange kombinasjoner
Bruk to eller flere TekstilStand-elementer sammen. Lag en komplett messestand og et herlig miljø som oppleves attraktivt og ønsker andre velkommen.

TekstilStand - Skift tekstildukenSkift tekstilduken - behold rammen
Når du trenger nytt budskap, bytter du kun duken. Enkelt og greit. Rask bestilling når du trenger ny duk! 

TekstilStand - Kan spesialbestilles etter målSpesialstørrelser
Vi kan tilpasse TekstilStand til dine ønskede mål og utførelse. Velg mellom ulike høyder, bredder og fasonger. Snakk med oss om dine behov.

TekstilStand - Miljøvennlig alternativMiljøvennlig - 100 % gjenvinning
Tekstilduken kan byttes når du trenger et nytt budskap. Både ramme og tekstilduk anbefales levert til resirkulering. Alt bør gjenvinnes for et bedre miljø.