Tekstilbannere og Tekstiltrykk

Tekstiltrykk: Reklameseil, interiør og dekor!

Mange bruksområder og muligheter

Reklameseil og reklamebannere, i alle mulige størrelser; eksempelvis 2x1 meter, 3x2 meter og gjerne 6x2.5 meter (15 m2) eller 20x3 meter (60 m2).
Dekorasjon til tomme messevegger; typisk for deg som skal stille ut og allerede har "bås" på typisk 3x3 meter eller tilsvarende.
Flagg, både for flaggstang, og heng i medium og store størrelser.
Duker, gardiner, vekkdekor, romdelere m.m. 
 

Ulik ferdiggjøring avhengig av bruk og oppheng:

Vår tekstiltrykk inkluderer søm og ferdiggjøring etter dine ønsker.
Mange foretrekker maljer, typisk pr.  33 / 50 / 100 cm, avhengig av hvor du skal henge opp budskapet.
Kanalsøm i topp og bunn om du ønsker å henge banneret på et rør/planke eller tilsvarende for oppheng.
For flagg har vi plastkroker og ekstra kraftig vevd bånd for oppheng og forsterkning av flaggets sidekant.
 

Har du spørsmål om Tekstiltrykk?

Bruk vårt kontaktskjemasend e-post eller 
Ring vår kundeservice på tlf. (+47) 21 99 57 88 (bemannet mandag til fredag mellom 08:00 og 15:00).

Eksempelbilde tekstiltrykk for varme-transfer samt fargekontroll med Pantone-farger.

Ulike Tekstiler for ulikt bruk

Standard tettvevt duk for reklameseil og lignenede i slitesterk polyester, 250 gram/m2, med lett gloss. Uten elastikk. 95 % lystett. Bredder inntil 300 cm etter ferdiggjøring.
Matt, tettvevt tekstilduk i polyester 230 gram/m2. Uten elastikk. Bredder inntil 300 cm etter ferdiggjøring. Utmerket for fotobakgrunner.
Avstivet polyester 280 gram/m2, for bruk på rollup og når ting skal henge spesielt rett. Leveres på rull!
"Mesh"-banner, 110 gram/m2, perforert banner spesielt for utendørs bruk når banneret skal henge i åpent rom. Fordelen er at den slipper luft igjennom og gir mindre slitasje på søm og oppheng.
Flaggduk, med bredder inntil 150 cm, for flagg, gardiner og annet lett bruk. Leveres i 65, 85, og 110 grams kvalitet. Trykket har gjennskinn på baksiden.
 

Vi har enda flere tekstiler tilgjengelig på forespørsel. Snakk med oss. For større ordre (min. 100 m2) gis spesialpriser.

Varmetransfer-trykk

Vi har to metoder å "trykke" tekstiler:
** Beste metode for trykk, og også vår standard ved trykk av tekstiler, er Varme-transfer (dye sublimation), hvor vi  først trykker budskapet på et spesialpapir, som deretter press-damepes over på tekstilet med over 180 graders varme. Dette gir beste fargegjengivelse, lengst levetid og tekstilet er også vaskbart i maskin.
** Det andre alternativet er Direkte trykk på tekstilet. Denne metoden er rimeligst og egner seg best til enkle budskap med store kontraster og når det ikke stilles store krav til fargegjengivelser som i fotografier og detaljert grafikk. Fargene er ikke like sterke og klare som varme-transfer, og har ikke like bra holdbarhet. Men egner seg for kortere kampanjer og når pris er viktig. Ønsker du digitaltrykk fremfor varme-tranfser så ta kontakt med oss

Fargekontroll

Trykk på tekstil vil alltid kunne gi litt fargevariasjon mellom ulike tekstiler som også reflekterer lys forskjellig, samt mindre variasjon fra produksjon til produksjon. Om dere har kritiske farger som logo eller andre profilfarger, så ønsker vi Pantone-referanser, slik at vi best får kvalitetssikret farger.