Messetelt & Reklametelt

Vi tilbyr markedets beste reklametelt for deg som vil synes med store trykk. Vi leverer flere typer telt og størrelser, avhengig av ditt behov. Felles for alle våre telt er at de er solide og har markedets beste duker. KONTAKT OSS for spørsmål om riktig valg av telt.

Beste trykkvalitet BESTE TRYKKVALITET: Vi bruker Oxford-Nylon D600PU, den kraftigste og mest solide teltduken i markedet. Denne må må ikke forveksles med tynnere D500/D420-duker, ofte brukt av andre/billig-leverandører. Trykk med ekte varmetransfer for beste farger og lang levetid uten falming.
Tilbehør TILBEHØR: Kjøp av reklametelt inkluderer tak med trykk, samt teltplugger/barduner inkludert i prisen. Velg i tillegg; sidevegger / halvvegger, trillebag for teltet og sandposer for økt vegg. Vi leverer også annet tilbehør på forespørsel.
Leveringstid reklametelt LAVPRIS FRAKT 200 KR: Hos oss koster frakt av reklametelt kun 200 kroner til hele landet. (Sjekk prisen hos andre, da det fort koster over 1000 kroner!). Komplette messetelt med ramme og trykte duker leveres på 7-10 dager til din adresse.