QuickWall Messestand

QuickWall 40 – den ultimate messestand!

QuickWall er et supert alternativ for bedrifter og organisasjoner som ønsker en elegant og transportabel løsning for å oppnå optimal eksponering og spre sitt budskap effektivt. Skal du delta på flere messer og arrangement, og ønsker et system som er fleksibelt med utbyttbart budskap er QuickWall 40 er supert alternativ. Ta neste utstilling på alvor, og bli sett!

QuickWall

QuickWall har nærmest ubgrensede bruksområder og konfigureringsmuligheter. Design din ideele utstillingsstand og pryd den med ditt budskap.

QuickWall systemet består av modulvegger i str. 248 x 95 cm som enkelt klobes sammen til en større stand og heldekkes med elegante tekstilduker. QuickWall er designet for rask og enkel montering. Ved hjelp av QuickLock mekanismen monterer man QuickWall modulene opp på bare noen få minutter. Tekstildukene sørger for et eksklusivt utseende med suveren lys- og fargegjengiving. Dukene festes ved å skli sidene inn i rammen på modulveggene, og kan selvfølgelig byttes ut dersom du ønsker å endre ditt budskap.

Ved bruk avLED-lampersom enkelt kobles til toppen av modulene sørger du for at din QuickWall skinner, uansett lysforhold. Vi anbefaler også vår spesiallagdeflight-casemed hjul for enkel og sikker transport og oppbevaring.

QuickWall 40 - enkel montering

Quick-Lock: Rammene monteres sammen med en hurtiglås som innebærer ingen løse deler. Bruk medfølgende verktøy og skru 180 grader og hjørnene er låst sammen, raskt og enkelt. Elegant tekstil: Tekstildukene med høykvalitets trykk og fargegjengivelse monteres enkelt ved å montere silikonkanten inn i sporet på aluminiumsrammen. Solid fotstøtte: QuickWall-veggene har en spesiell benkonstruksjon som gjør at moduelene står stødig. Leveres også med "halv fot" slik at du kan plassere veggen helt inntil en bakvegg.

Fakta om QuickWall

Produkt Vekt Dimensjoner
QuickWall 40, enkeltmodul m/ 2 føtter 11,5 kg 248x95 cm, dybde 40mm
Tekstilpaneler (pr. enkeltmodul) 0,9 kg 248x95 cm
Transportkasse "Flight-case" 20 kg ca. 132x37x33 cm
LED lamper 21 W 0,6 kg  
Sett bestående av 3 vegger m/ 2 føtter, 6 tekstilpaneler og transportkasse 52 kg   

 
Har spørsmål angående QuickWall, eller ønsker et uforpliktende pristilbud ber vi om at dukontakter oss.

QuickWall 40 - utviklet for Handelshøyskolen BI 

Når Handelshøyskolen BI i Shanghai ønsket en fleksibelt messesystem, så falt valget på QuickWall 40. Her bruker de av og til hele messestanden, mens andre ganger bare enkeltvegger. Og det beste av alt: Det er raskt og enkelt å bytte ut budskapet.

BI QuickWall

 

(mer informasjon kommer)