PE Utstillingsvegger

PE Utstillingsvegger er et modulbasert standardsystem som brukes ved messer, utstillinger, konferanser m.m. Veggene leveres i flere størrelser og kan tilpasses den enkelte kunde, uavhengig av mengde!

Veggene er laget for innendørs bruk og for rask montering/demontering med et unikt Quick-lock system og MDF-paneler. Vårt system i bruk med paneler fungerer som et fullverdig alternativ til tradisjonelle messevegger og man kan selv velge utforming og antall moduler man ønsker å sammenkoble.

PE Utstillingsvegger messesystem messevegger

Utforming Rammer:

Rammen er laget i helstøpte, solide aluminiumsprofiler og består av to ulike standard profiler, hvor av en vertikal med fot, og en horisontal for bæring av plater. Foten er 20mm og er belagt med gummi. Høyden kan justeres fra 20 til 60 mm.

MDF-paneler/plater:

MDF (Medium Density Fiber) -plater selges hos de aller fleste byggevarehus over hele landet. Platene har en rekke egenskaper som bl.a gjør det egnet for å males på og brukes ofte i kunstutstillinger med ulik overflatebehandling. 

Ønsker man hvite plater eller man tenker å male på platene bør man velge en plate med malingsmelamin. PE Utstillingsvegger laget for inntil 8 mm tykke plater. Man kan også kombinere 2 plater (2 stk 3mm) evt. bruker 6 mm tykke plater. Standard MDF-plater er ofte 244x122 cm, og kan skjæres til ønsket størrelse. Kontakt oss gjerne for tips på kjøp av plater.

Oppstilling/montering

Utstillingsveggene består av 8-kantete vertikale profiler (ben), og horisontale profiler for montering av veggplater. Man kan plassere vegger med 45/90/135/180 graders vinkel, slik at mulighetene er mange under bruk. Standardsystemet forutsetter at man benytter seg av minimum 2 stk moduler koblet sammen i vinkel for å oppnå trygg stabilitet, disse kan da ikke være rettvinklet. Ønsker man flere rettvinklete vegger etter hverandre må endeveggene i rekken være plassert i vinkel for stabilitet, eventuelt kan vi levere spesialføtter for rettvinklet oppsett.

Det er ingen begrensinger til hvor mange moduler man ønsker å koble sammen og det er kun kreativiteten som setter en grense for utformingen. Se gjerne bilder ovenfor med forslag til ulike oppsett eller ta en titt på vår monteringsanvisning.

Størrelser:

HØYDE: Standard messevegger leveres i 250 cm høyde. Vi lager også i 240, 220 og 200 cm som "standard", men kan tilpasse høyde til alle ønsker, herunder også mindre vegger (eks. 100 cm).
BREDDE: Vi tilpasser oss både internasjonale mål som 100 cm bredde pr. modul, men benytter også 125 cm for å kunne utnytte en standard MDF-platestørrelse.

Typiske standarder: 250x100 cm, 240x100 cm, 240x125 cm, 220x100 cm, 220x125 cm, 200x100 cm, 130x100 cm, 130x125 cm, 100x125 cm, 100x125 cm.

Profildetaljer:

PE-U1000 vertikal profil: 46x46 mm (rund, 8-kantet), 1,18 kg/m.
PE-B1000 horisontal profil (topp og bunn); 19x46 cm, 0,73 kg/m.
PE-Z0959 Hurtiglås for montering av profiler, 0,06 kg/stk.
PE-F0000 Justerbar fot, 20-60 mm, 0.15 kg/stk.

Vedlikehold og gjenbruk:

Da utstillingssystemet er med rammer i aluminium og solide hurtiglåser, kan systemet gjennbrukes mange ganger over flere år. MDF-platene kan enkelt byttes ut med nye plater ved behov. Profilene kan enkelt rengjøres ved behov. Om en lås eller fot skulle bli ødelagt kan disse erstattes med nye.

Vi kan også levere flight-case / transportkasser dersom ønskelig for enkel transport og oppbevaring.

Priser / Leveringstid:

Priser beregenes spesielt ut fra størrelser og antall. Ta kontakt for pristilbud.
Leveringstid ca. 14 dager avhengig av mengde. Ta kontakt for mer detaljer rundt dette.

Profil og montering:

PE Utstillingsvegger montering

Flere illustrasjoner av mindre oppsett:

PE Utstillingsvegg kombinasjon eksempel
PE Utstillingsvegg kombinasjon eksempel

PE Messevegger i kombinasjon