nyheter

16Jun
16Jun

Nordland

 Nordland

I anledning fylkesting i Nordland benyttet Nordland Fylke seg av 3TekstilStandmessevegger i størrelse 596cm x 228cm som bakgrunn. Ettersom Fylkestinget ofte reiser rundt i i det langstrakte fylket er TekstilStand-vegger en utmerket transportabel løsning, som i dette tilfellet med tre vegger av størrelse 596x 228 fint får plass i et passe stort bagasjerom! 

Fylkesrådet blir også live-streamet, så god kvalitet på tekstil er viktig for optimale lysforhold! 

Mange, mange takk til Nordland fylkeskommune og fotograf Thor-Wiggo Skille.

01Jun
01Jun

Tekstil i Setesdalsmuseet

Tekstil i Setesdalsmuseet

 
Siden 1943 har Setesdalsmuseet bidratt til formidling av den rike setesdalskulturen.
 
Vi i Panda Display er svært stolte over å kunne bidra til å pryde Setesdalsmusset med flotte tekstilbannere, som visualiserer Setesdalends lange historie! 
 
Tekstilbannere er enkelt, men utrolig elegant og detaljrikt. Med optimal lysgjengivning egner tesktiltrykk seg til så mangt! Ta gjerne en titt vår TekstilStand-serie, og våre tekstilbannere.  
 
Mange takk til Leonhard, konservator ved Setesdalsmuseet, for flotte bilder!

04Nov
04Nov

Tekstilrammer er det perfekte alternativet for promotering såvel som dekor. Tekstil sørger for suveren fargegjengiving og er fantastisk detaljert. Rammene er av lett og elegant aluminium. Fargerike tekstiler i kombinasjon med stilfult aluminium skaper den perfekte løsningen for innendørs promotering og dekor. Velg selv budskap og motiv, og pryd dine lokaler!

Velg mellom ramme i tykkelse 15mm eller 32mm. Se også flotte eksempler på bruk av Tekstilrammer her.

Tekstilramme

For mindre bilder anbefaler vi rammer i tykkelse 15mm. Rammen settes sammen ved hjelp av L-formede fester med fire skruer, og tekstilet festes enkelt ved å tre silikonkantene inn i sporet på siden av aluminiumsrammen.

Tekstilramme

For større bilder anbefaler vi rammer i størrelse 32mm for å økt stabilitet. Rammer i denne størrelsen kan leveres med både L-formet feste med fire skruer eller quicklock mekanisme.

Tekstilramme

02Nov
02Nov

Vi i Panda Display er svært stolte over å tilby våre kunder en rekke spesialtilpassede produkter og søker alltid nyskapende og kreative løsninger for effektiv promotering. Ettersom vi har egen produksjon har vi svært gode tilpasningsmuligheter på nesten samtlige produkter i vårt sortiment, og har også mulighet til å utvikle nye produkter for å dekke våre kunders særegne behov.

Et eksempel på dette er SCA Hygienes spesialtilpassede TekstilStand messevegg med stativer og medfølgende flight-case. SCA Hygiene ønsket en skreddersydd løsning for å promotere sin merkevare "Tork", med mulighet for å henge sine produkter på selve messeveggen. Resultatet kan du se på bildet under;

Tork

Denne skreddersydde løsningen bidrar til å skape en messevegg utenom det vanlige og gjør budskapet enda mer livlig.

Tork_aluminiumsfeste

De horisontale aluminiumsprofilene byr på en rekke muligheter og kan benyttes til å henge opp alt fra tørkepapir-dispensere til monitorer eller iPads.

Tork_2

 

Flight_case

En robust flight-case bidrar til optimal beskyttelse og enkel transport av all slags markedsmateriell. Flight-cases leveres i en rekke størrelser og kan spesiallages etter behov.

Ta kontakt
med oss dersom du har ideer eller spørsmål angående spesialordre.

 

30Apr
30Apr

Panda Display er stolte av å ha levert flotte tekstilrammer og bannere til NGTF, som nå pryder deres lokaler!
Tekstiltrykk er en utmerket løsning for innedekor, enten innrammet eller som bannere og duker. Som bildene viser, ser det meget lekkert ut. Bildene er 180cm x 180cm i størrelse og innrammet i aluminium, og som man kan se er detaljene og fargegjengivingen helt suveren!

Tekstiltrykk tilbyr nærmest endeløse muligheter for både promotering og dekor!
Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål angående tekstiltrykk

Tekstiltrykk

Tekstiltrykk

19Jan
19Jan

I januar 2015 var Panda Display stolt samarbeidspartner med Reiselivsmessen, og ved årets arrangement leverte vi en hel del promoteringsmateriell som bidro til en fantastisk messeopplevelse!! (legg merke til de massive ballongene)

Reiselivsmessen

Til årets messe leverte vi 6 gigantske ballonger med 400 cm diameter for å guide de skuelystne messedeltakerene rundt i Telenor Arena

Reiselivsmessen

Som man ser er ballonger og takheng av denne størrelsen et flott alternativ for effektiv promotering i lokaler med stor takhøyde.Vi tilbyr takheng i en rekke størrelser og fassonger, som for eksempel TekstilStand Takheng. Les gjerne mer om takheng her!

Reiselivsmessen

Tom Wegland ved Wergeland og Partners poserer blid foran sin messestand som er tildekket elegante tekstilduker levert av Panda Display

Reiselivsmessen

Som bildet viser så passer en logovegg fra Panda Display ypperlig som inngangsparti ved messer og arrangementer!

På gjensyn ved neste messe, 15-17 Januar 2016!

19Aug
19Aug

Luminell messestand TSM-6A på Nor-Fishing

Vi gratulerer Luminell med flott messestand som har blitt benyttet under Nor-Fishing og ONS.

- "Messeveggene ser kjempeflotte ut! Det ble veldig bra! Faktisk så er det flere som har kommentert de og spurt hvor vi har bestilt de.", forteller Eli Karin til oss etter vel gjennomført messe.

Løsningen de benyttet er den som heter Combo-3A, en løsning med 3 spesialkonstruerte messevegger, som passer utmerket inne i en standard messebås på 3x3 meter. Standard høyde på våre messevegger er normalt 228 cm, men disse veggen måler totalt 250 cm slik at den fyller båsen i sin helhet.

Luminell brukte også standen i en 4x3 messebås, slik at man fikk oppbevaringsplass i et av hjørnene, bak sideveggen som da skrår. Legg merke til messepodiene/bord TST02 som er effektive og elegante. En komplett messeløsning som både tar liten plass, er rask å montere, og ikke minst lett å frakte med seg. 

24Jun
24Jun

Vi er stolte over å kunne presentere enda flere TekstilStand elementer for bruk på messer, utstillinger og kreativ markedsføring for øvrig.

TekstilStand C-buet messevegg på 3 meter

TekstilStand C-buet messevegg på 3 meter. (298 x 228 cm).
Se mer produktinformasjon

TSV smale messevegger som fint erstatter rollup.

Vi har også fått flere varianter av smale messevegger som er ypperlige som rollup-erstattere. Elegante smale messevegger med ulike kreative utforminger. Trykk på begge sider om ønskelig. Les mer.

TSV20 romdeler / messsevegg på 250x220 cm (bredde 30 cm).

TSV20 Halvmåne romdeler/messevegg måler 250 cm i bredden, 220 i høyden og står balansert med dybde 30 cm. Trykk på begge sider og kantene. Produktinfo TSV20. Legg også merke til borddukene vi selvsagt kan trykke etter dine farger og størrelser. Se selv

06Jun
06Jun

Fallskjermhopper Tommy Jensen har fått spesiallaget flagg for bruk under fallskjermhopping hos oss. Her brukes et spesielt tre-lags stoff, hvor av det er et svart blokkerende stoff i midten, slik at farger ikke vises gjennom stoffet. Resultatet er lekkert og kan brukes som flagg, og som bakgrunner, gardin, romskiller, etc. 

Trykket gjøres med varme-transfer, slik at tekstilet kan vaskes - spesielt gunstig for fallskjermhoppere som av og til må lande på litt rufsete jorder.

Dobbelsidig tekstilstoff som flagg ved fallskjermhopping.

Dobbelsidig flaggstoff som som 3,5 x 2,0 meter fallskjermflagg.

Les mer om produktet.

Opprettet den
Bruk synkende rekkefølge
per side

9 artikler