Infosenter

Bilder fra kunder med produkter

Se ensamling av kundebilderfra fornøyde kunder. Du kan også se og følge våre nyere bilder på instagram @pandadisplay.

Om oss

Panda Display er en totalleverandør av messe- og markedsmateriell. Vi har egen produksjon og leverer produkter som messestands, messevegger, tekstiltrykk, reklametelt, beach flagg, rollup, m.m. Vi spesialtilpasser også løsninger for kunder spesielle ønsker behov. Ta kontakt om du ønsker noe som ikke er i vårt basis-sortiment på våre nettsider.

Kundens behov har alltid vært vårt hovedfokus. Som kunde kan være trygg på at våre produkter lever opp til dine forventninger.

Daglig leder Christian har over 20 år erfaring fra arbeid med kommunikasjon, markedsføring, messe- og markedsmateriell. Etter flere år med produksjon i Norge, startet vi våren 2013 med egen produksjon i Shanghai, Kina. Der har vi norsk og nordisk personell som jobber med produktutvikling, produksjon og kvalitetssikring. Det at vi overvåker hele ordreprosessen selv sørger for høy produkt- og leveringskvalitet til konkurransedyktige priser. De fleste andre norske aktører er kun "importører" og har da dermed reduserte muligheter for tilsvarende ordre- og kvalitetskontroll.

Leverings: De fleste av våre ordre sendes fra vår produksjonsenhet i Shanghai og/eller Oslo med DHL direkte til kunde. Leveringstiden til de fleste byer er under 48 timer, inkludert Oslo, Østlandet, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim, Bodø, Tromsø, Alta osv. Samlet produksjons- og leveringstid er normalt 3-14 virkedager, avhening av produkt og kvantum. Hos oss er fraktprisen kun 200 kroner + mva uavhengig hvor mye du bestiller. Det tilkommer ingen andre avgifter/gebyrer!

Panda Display er ett varemerke representert ved 2C Media AS, org.nr: 896428942. Det vil si at 2C Media er selskapet du kjøper hos og betaler til når du handler via våre nettsider. Vi flyttet vårt driftskontor (økonomi/post/administrasjon) fra Oslo til Tromsø i november 2014. 2C Media ble også kåret til Gaselle hos Dagens Næringsliv for regnskapsåret 2017.

Postadresse/administrasjon:
2C Media AS, Att: Unni Thomassen, Conrad Holmboes vei 13, 9011 Tromsø.

Noen kundereferanser

Her er et lite utvalg av våre fornøyde kunder:

SONYKunnandiContinental DekkKvanangenJaederHandelshoyskolen BIAccountorSwedish-MatchWikborg-ReinOperaEgenciaKapitalTorkNorconsultMiljopartietReiselivsmessenHydacNordisk-film-egmontFasadeprodukterUiONGTFLoydsSteinsvikNTBNemi-ForsikringUlsteinNorEngrosUnge-VenstreMonster-EntertainmentBisnodeSchibstedVisma