Pressevegg Fotovegg Sponsorvegg

De viktige øyeblikkene trenger riktig fotobakgrunn for beste forevigelse.

Her har vi flere fotovegger / løsninger og i tillegg til noen standardstørrelser tilpasser vi også størrelser etter deres behov.

TekstilStand Vegg brukt som fotovegg ved rød løper.TekstilStand Fotovegg 

Dette er en spesiallaget, frittstående fotovegg som måler 177x228 cm, utmerket for portretter, helfigur, par og opp til 3 personer. kan plasseres frittstående på gulv eller mot en bakvegg. Den kan også leveres i standard-størrelser 244, 293 og 595 cm lang med høyde 228 cm. Høyden kan også leveres i 248 cm. Men vi kan også spesialtilpasse denne om du ønsker den høyere eller annen bredde. Bildebyrået Scanpix/NTB bruker denne type vegg som fotobakgrunn på flere arrangement.

TekstilStand veggene benytter en tekstilduk i tettvevd polyester som gjør at den er meget fotovennlig uten mye gjennsksinn. Du kan fint bruke blitz-lamper og resultatet blir veldig pent!

Andre aktuelle produkter: TekstilStand Rett (TSR) :: TekstilStand C-buet (TSC)
- Ønsker du ramme med hvit duk uten trykk, ta kontakt for pris!

Se flere bilder av kunder som bruker TekstilStand produkter.
  

Fotobakgrunn tekstilduk

Om du ønsker den enkleste løsningen, så holder det å trykke en duk som du selv kan henge opp på vegg eller feste på en rammme. Vi trykker på tekstilduk med høyde opp til 310 cm og gjerne 10 meter lengde om du ønsker. Vi kan lage kantforsterkning og maljer for oppheng om du ønsker. Dette er mye brukt som logovegg/bakgrunn.

Flere bedrifter bruker også logovegg med gardinfester, slik at du kan dra reklame-/logoveggen frem ved behov. Eksempler på dette er bilforhandlere og forhandlere som trenger å ta produktbilder.

Reklamevegg Logovegg Banner Fotovegg Rød-løper  

Litt andre ting å tenke på ved bruk av fotobakgrunner... 

LYS! Lys påvirker resultatet! Blandingslys er det vanskeligste og vi anbefaler generelt at man enten bruker gode blitser (bokser) eller unngår flere lyskilder som utendørs og innendørs belysning blandet.

PVC-bannere er mer solide enn tekstil, og er brukervennlig for utendørs bruk/montering. Dette er ikke et produkt vi generelt forsøker å unngå da det ofte reflekterer mye lys og er vanskeligere å få pene bilder uten gjenskinn, spesielt om man tar bilder med blits eller om det er blandede lysforhold skygge/sol.