Pressevegg Fotovegg Sponsorvegg

Viktige øyeblikk krever riktig bakgrunn for forevige bilder

Pressevegg Fotovegg Rød-løper bakgrunn Sponsorvegg Tekstil Tekstilstand
Rød løper pressevegg under Norgesmesterskap Tekstilvegg på ramme.
Tekstil logovegg idrettsbilder pressevegg banner

TekstilStand Pressevegg Sponsorvegg

Dette er en frittstående tekstilvegg med ramme som du kan plassere hvor du måtte ønske. I åpent rom eller mot en bakvegg. Rammen leveres i flere størrelser, høyder 228 / 248 cm og kan også tilpasset dine mål.

Fordelen med en tekstilvegg på ramme er at duken blir helt slett og og gir supre bilder. Duken er av polyester, er tettvevd, og reflekterer dagslys og blitz-lamper med veldig fine resultater. Gir imponerende bilder. Dette brukes blant annet av bildebyrået Scanpix/NTB ved flere arrangement.

Tekstilveggen er også egnet som bakgrunn for videokonferanse og film.

Pressevegg proff fotovegg tekstilstand tekstilvegg
Pressevegg fotoduk uten ramme

Tekstilduk logotrykk pressevegg

Den enkleste og rimeligste løsningen består av å trykke en fotoduk som du selv kan montere på vegg eller egen rammme. Vi trykker høykvalitets fotoduk i din ønsket størrelse. Korteste side er begrenset til 300 cm uten skjøtesøm. Vi ferdiggjør duken med kantforsterkning og maljer for oppheng. Duken kan henges på bakvegg, eller festes med tau, strips eller skrus på egen ramme.

Dette er en mye brukt løsning også som fotovegg bryllup, fest, bursdag og pressevegg event. Flere bedrifter benytter også fotoduken med gardinfester, slik at man kan dra frem logoveggen ved behov. Eksempler på dette er også forhandlere som trenger å ta produktbilder med logoer i bakgrunnen.

Presse- og fotodukene leveres i flere standard størrelser, fra 180x240 cm til 10m lange duker. Vi lager også i din størrelse. Kontakt oss!