Blogg & Nyheter

02Nov
02Nov

Norner AS er et ledende uavhengig Polymer Institutt for material og plastindustrien med mer enn 40 års industriell erfaring. De har avanserte laboratorier for analyser og testing.

Her er dem på K 2016 messen i Dusseldorf. Norner AS har to TekstilStand rett i størrelsen 294 x 248 cm. TekstilStand serien er lett i vekt som gjør den enkel å transportere hvis en skal delta på messe i utlandet.

Du kan lese mer om våres TestilStand produkter her. Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon.

28Oct
28Oct

Jæder vinner pris med TekstilStand!

Med 120 års erfaring i kjøttforedlingsbransjen, er JÆDER Ådne Espeland AS en særdeles tradisjonsrik og kvalitetsbevisst leverandør av utsøkte kjøttvarer.

Jæder er også kvalitetsbevisst ved valg av messeløsninger. De gikk derfor en TekstilStand Rett når de skulle delta på Umoe Konferansen i oktober 2016, og gikk av med seieren som beste stand. TekstilStand Rett gir et elegant og eksklusive utrykk.

Her kan du lese mer om TekstilStand Rett.  Ta kontakt med oss om du ønsker mer infromasjon.

10Oct
10Oct

Norshield AS leverer produkter og tjenester for beskyttelse av følsom elektronikk og datasystemer, og beskyttelse mot tapping av ømtålig informasjon.

"Vi ble kjempefornøyde med messeveggen! Veldig grei å montere og den ser fantstisk bra ut. Så alt i allt - meget imponert over Panda Display!!!"

Norshield har en TekstilStand C-buet. TekstilStand serien gjør det enkelt å bytte budskap ved å supplere med en ekstra duk. Dette gjør at en kan bruke samme ramme med mange ulike budskap!

Her kan du lese mer om TekstilStand. Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon.

19Sep
19Sep

Luminell har brukt Tekstilstand i flere år når de har reist rundt på messer. De er positive til nye, kreative løsninger som passer deres stand, med vegger av ulike størrelser, matchende bord og egne løsninger. Gøy å finne ulike kreative løsninger og hyggelig med fornøyde kunder. – Tusen takk for kule bilder!

Ettersom vi har egen produksjon har vi svært gode tilpasningsmuligheter på nesten samtlige produkter i vårt sortiment, og har også mulighet til å utvikle nye produkter for å dekke våre kunders særegne behov.

Finner du ikke de målene eller produktet du leter etter? Ta kontakt med oss!

31Aug
31Aug

Hedemarken Landbrukskontor tok kontakt med oss da de trengte et nytt telt til deres stand. Teltet skulle kun benyttes på sommeren og de valgte derfor våres Reklametelt 3x3 Sommermodell.

Mange takk til Hedemarken Landbrukskontor for at dere delte bilde av den flotte standen deres!

Du kan lese mer om våre ulike Reklametelt her. Ønsker du mer informasjon? Ta kontkat med oss her!

19Aug
19Aug

Ådlandsfjordens jente lang sender oss bilde og jubler over sølvpokalen de fikk under Ål cuppen 2016.

Panda Display gratulerer så masse med seieren! Panda Display er opptatt av å støtte idretten, vi gir derfor alle idrettslag/ ideell organisasjoner 25% rabatt på vårt utvalg av supporterutstyr!

Her kan du lese mer om vårt utvalg av supporterutstyr her. 

11Jul
11Jul

Fotobaren har er Norges beste photobooth-løsning for alle typer arrangement. De er spesialister i engasjerende og festlige foto opplevelser

TekstilStand messevegg fungerer utmerket som en fotovegg. Fotobaren bruker TekstilStand rett i størrelsen 244 x228 cm.

Takk for at dere delte morsomme bilder fra deres AVINOR – sommerkickoff.

Ønsker du mer informasjon om hvordan en benytter TekstilStand messevegg som fotovegg? Ta kontakt med oss!

23Jun
23Jun

Offshore_Media_Group_Tekstilstand

Offshore Media Group er landets ledende aktør innen konferanser og messer forsk olje- og gassindustri samt energibransjen. 
 
Naturlig nok er hverdagen for flere av de ansatte preget av hektisk messeaktivitet, verden rundt. Offshore Media Group har derfor valgt en C-buet TekstilStand messevegg i str. 298x228, et elegant alternativ som både er enkelt å transportere og montere. Offshore Media group virker også å være meget fornøyd med løsningen, her ved Key Account Manager Andre Hellesøy og Salgsdirektør Odd Eide Knudsen. 
 
"Vi er veldig fornøyd med produktet som er lettvint og brukervennlig. Vi bruker få minutter på og montere opp/ned messeveggen. Lett å ta med seg på alle de messer/ konferanser vi deltar på rundt om i verden. Anbefaler produktet videre til andre selskaper innen olje & gass” forteller Salgsdirektør Odd Eide Knudsen oss.
 
Mange takk for bilde og flotte tilbakemeldinger, og masse lykke til videre med deres messeaktiviteter!   

16Jun
16Jun

Nordland

 Nordland

I anledning fylkesting i Nordland benyttet Nordland Fylke seg av 3TekstilStandmessevegger i størrelse 596cm x 228cm som bakgrunn. Ettersom Fylkestinget ofte reiser rundt i i det langstrakte fylket er TekstilStand-vegger en utmerket transportabel løsning, som i dette tilfellet med tre vegger av størrelse 596x 228 fint får plass i et passe stort bagasjerom! 

Fylkesrådet blir også live-streamet, så god kvalitet på tekstil er viktig for optimale lysforhold! 

Mange, mange takk til Nordland fylkeskommune og fotograf Thor-Wiggo Skille.

01Jun
01Jun

Tekstil i Setesdalsmuseet

Tekstil i Setesdalsmuseet

 
Siden 1943 har Setesdalsmuseet bidratt til formidling av den rike setesdalskulturen.
 
Vi i Panda Display er svært stolte over å kunne bidra til å pryde Setesdalsmusset med flotte tekstilbannere, som visualiserer Setesdalends lange historie! 
 
Tekstilbannere er enkelt, men utrolig elegant og detaljrikt. Med optimal lysgjengivning egner tesktiltrykk seg til så mangt! Ta gjerne en titt vår TekstilStand-serie, og våre tekstilbannere.  
 
Mange takk til Leonhard, konservator ved Setesdalsmuseet, for flotte bilder!

10Mar
10Mar

Capgemini

Capgemini er et av verdens ledende IT-konsulentselskaper og leverer en rekke tjenester i Norge, og resten av verden. I anledning Energyworld messen i Stavanger valgte Capgemini en C-buet TekstilStand messevegg for å promotere sin virksomhet. Resultatet ble strålende!

— “Vi er meget godt fornøyd med dere. Takk for flott oppfølging og kundeservice!” forteller Eiulf i Capgemini til oss. Tusen takk for bilde fra Enerygworld, og fine tilbakemeldinger, Eiulf!

21Jan
21Jan

TekstilStand pakke levert til Storz

TekstilStand pakke levert til Storz

Når Storz skulle bytte ut sin forrige messestand ønsket de en lettere og mer fleksibel løsning som ikke krevde eksterne montører. Valget falt til slutt på vårt Tekstilstand-system, noe vi er stolt over! Enkel montering for "Hvermansen". 

Løsningen bestod av en 6 meters vegg, to 3 meters vegger og en spesialtilpasset 1 meters vegg. Pakken ble levert med lamper og handy transportkofferter for Tekstilstand-veggene!

Stor takk til Magne i Karl Storz Endoskopi Norge for flotte bilder fra testingen og vi ønsker lykke til med fremtidig bruk av standen!

18Nov
18Nov

Elkjøp

Julen nærmer seg med stormskritt, og for mange bedrifter er julehandelen en av de viktigste periodene i året.Elkjøpi Tromsø valgte i den anledning å gå til innkjøp av en flottTekstilStand avrundet salgsdiski størrelse 80x53 cm.
Messebordet brukes for å promotere julegavetips til Elkjøps kunder i Tromsø. I følge Varehussjef Bjørn er de svært godt fornøyd med deres nye promoteringsdisk:

"Vi er veldig fornøyd med resultatet, dette ble virkelig bra!"

Gjør som Elkjøp, bli sett, og boost dine salgstall denne julesesongen!

Mange takk til Bjørn og Elkjøp Tromsø for flott bilde og hyggelige tilbakemeldinger

04Nov
04Nov

Tekstilrammer er det perfekte alternativet for promotering såvel som dekor. Tekstil sørger for suveren fargegjengiving og er fantastisk detaljert. Rammene er av lett og elegant aluminium. Fargerike tekstiler i kombinasjon med stilfult aluminium skaper den perfekte løsningen for innendørs promotering og dekor. Velg selv budskap og motiv, og pryd dine lokaler!

Velg mellom ramme i tykkelse 15mm eller 32mm. Se også flotte eksempler på bruk av Tekstilrammer her.

Tekstilramme

For mindre bilder anbefaler vi rammer i tykkelse 15mm. Rammen settes sammen ved hjelp av L-formede fester med fire skruer, og tekstilet festes enkelt ved å tre silikonkantene inn i sporet på siden av aluminiumsrammen.

Tekstilramme

For større bilder anbefaler vi rammer i størrelse 32mm for å økt stabilitet. Rammer i denne størrelsen kan leveres med både L-formet feste med fire skruer eller quicklock mekanisme.

Tekstilramme

02Nov
02Nov

Vi i Panda Display er svært stolte over å tilby våre kunder en rekke spesialtilpassede produkter og søker alltid nyskapende og kreative løsninger for effektiv promotering. Ettersom vi har egen produksjon har vi svært gode tilpasningsmuligheter på nesten samtlige produkter i vårt sortiment, og har også mulighet til å utvikle nye produkter for å dekke våre kunders særegne behov.

Et eksempel på dette er SCA Hygienes spesialtilpassede TekstilStand messevegg med stativer og medfølgende flight-case. SCA Hygiene ønsket en skreddersydd løsning for å promotere sin merkevare "Tork", med mulighet for å henge sine produkter på selve messeveggen. Resultatet kan du se på bildet under;

Tork

Denne skreddersydde løsningen bidrar til å skape en messevegg utenom det vanlige og gjør budskapet enda mer livlig.

Tork_aluminiumsfeste

De horisontale aluminiumsprofilene byr på en rekke muligheter og kan benyttes til å henge opp alt fra tørkepapir-dispensere til monitorer eller iPads.

Tork_2

 

Flight_case

En robust flight-case bidrar til optimal beskyttelse og enkel transport av all slags markedsmateriell. Flight-cases leveres i en rekke størrelser og kan spesiallages etter behov.

Ta kontakt
med oss dersom du har ideer eller spørsmål angående spesialordre.

 

24Oct
24Oct

IUG på Stand

IUG på Stand

Panda Display er stolt støttespiller av Ingeniører Uten Grenser ved NTNU, en ideel organisasjon som bruker sin kunnskap for å skape en bedre verden.

Vi var glade for å kunne levere flotte tekstilduker til deres forrige stand, og svært fornøyde med at de ble godt mottatt!

– "Dukene ble veldig flotte, og medlemmene våre gleder seg over de!", forteller Viktor i Ingeniører Uten Grenser til oss.

Mange takk for flotte bilder og fine tilbakemeldinger. Stå på videre!

16Oct
16Oct

 gtravel_messevegg

G Travel er et norsk reisebyrå med lokaler over hele verden. I forbindelse med deres omfattende messeaktivitet verden rundt har G Travel gått til innkjøp av TekstilStand messevegg fra Panda Display. Skal vi tro deres salgsteam har det vært en god investering!

– Vi har benyttet oss av TekstilStand messevegg i to år og den ser fremdeles like bra ut. Veggen har blitt meget godt mottatt og vi har fått mange positive kommentarer fra våre klienter, sier Jason i G Travel til oss.

Takk for bilde og fine tilbakemeldinger, Jason!

16Oct
16Oct

Telemark Vaktselskap med beach flagg fra Panda Display på Bø Torg.

Vi har mottatt bilde fra Telemark Vaktselskap som kjøpte to stk beachflagg av minste størrelse 180 cm, med dobbeltsidig trykk.
– Vi er fornøyde med varene. Som du ser er selger stolt av å stå på stand, sier Thomas til Panda Display.
Takk for hyggelige tilbakemeldinger.

08Oct
08Oct

Bravo!

Posted in kundeomtaler By PD

Intempo

Intempo er nok en fornøyd TekstilStand kunde og hadde en flott opplevelse på Sørlandes lærerstevne. Elisabeth ved Intempo var tydelig fornøyd;

– Vi brukte veggen vår ved Sørlandsk lærerstevne, og vi er veldig fornøyde både med resultatet og hvor lett den var å sette sammen.
Takk for bildet, Elisabeth!

23Sep
23Sep

vindusfolie levert til badaboom

Badaboom monterer sin vindusfolie

Badaboom leverer barneklær og sengetøy og holder til på Florvaag utenfor Bergen. I anledning deres popup butikk leverte Panda Display vindusfolie. Vi takker for tilsendte bilder og gode tilbakemeldinger! Ble det ikke flott?

Vi leverer vindusfolie både transparent og med farget bakside, se gjerne mer.

22Sep
22Sep

tekstilduker levert til kredinor

Et av landets ledende inkassoselskaper, Kredinor,er bare en av mange fornøyde Tekstiltrykk-kunder. Kredinor valgte en elegant løsning med tekstilduker påtrykt deres firmaprofil.

Tekstiltrykk tilbyr en verden av mulighet og kan benyttes til alt frastørre promoteringsmateriell som bannere, til hjemmedekor.Ved hjelp av "heat transfer" trykkingsmetode på 180 grader sørger vi for optimal levetid og suveren fargegjengiving!
Mange takk til Kredinor for flott bilde!

Les mer om tekstiltrykk og de nærmest ubegrensede bruksområdene det tilbyr.

18Sep
18Sep

ReSound TekstilStand

ReSound er blant verdens største produsenter av høreapparater og leverer nyskapende hørselsløsninger. Ved sin forrige messedeltakelse valgte ReSound en TestilStand messeløsning bestående av messevegg og messebord fra Panda Display. Resultet ble veldig, veldig bra!

– Våre selgere var veldig fornøyd med TekstilStand løsningen og vi har fått flere kommentarer på den fra både kunder og konkurrenter, sier Geir fra ReSound.

Takk for flott bilde og hyggelige tilbakemelinger!

10Sep
10Sep

Akrylsylinder

Vi leverer en rekke produkter i akryl og produserer brosjyrestativer, produktbeholdere, skilt med UV-trykk, m.m.
For å øke opperksomhet rundt viktigheten av å holde seg synlig i trafikken valgteVegvesenetå gå til innkjøp av to akrylsylindre som de benytter som "display-case" for reflekser ved Jessheim trafikkstasjon. Reidun i vegvesenet var tydelig fornøyd med produktene:

– "Vi er veldig fornøyde med begge to - disse kommer vi til å bruke mye!"

Mange takk til Reidun for hyggelige tilbakemeldinger og flott bilde!
Ta kontaktmed oss dersom du har spørsmål angående akrylprodukter eller ønsker et pristilbud.

27Aug
27Aug

Lux Brands er leverandør av kvalitetsvarer til det norske interiør markedet, og ved Gave & Interiør messen valgte de en 15 meter lang heldekkende messevegg i tekstil, samt 8 LED-lamper for å promotere deres brand, Dofta. Ifølge Mariann ved Lux Brands levde både messeveggen og belysningen opp til forventningene.

– "Standen ble kjempe fin. Vi er superfornøyde med både service, kvalitet, lys og levering!"

Mange takk for flotte bilder og fine tilbakemeldinger, Mariann!

Lux Brands Dofta

 Lux Brands Dofta

29Jun
29Jun

Brosjyrestativ

Brosjyrestativ

Gjør som Midsund Bruk og ta med et elegant og sammenleggbart brosjyrestativ på neste messe eller event! Som bildene viser passer det utmerket både på arrangementer eller til bruk i egne lokaler. Skal vi tro Stine i Midsund bruk er de svært godt fornøyd med stativet;

– "Stativet fungerer bra og vi har hatt det stående ved kundeinngangen vår i tillegg til å ha det med når vi var på Offshoremesse i Aberdeen"

Opprettet den
Bruk synkende rekkefølge
per side

Vare 1 til 25 av totalt 44

  1. 1
  2. 2