Blogg & Nyheter

04Jun
04Jun

skomsoy_reklametelt

Skomsøy Trafikkskole holder til i Andebu sentrum og har valgt et praktisk 3x3 meters reklametelt fra Panda Display for å hjelpe til med sin promotering. Legg merke til bakveggen som har dobbeltsidig trykk, slik at logoen vises både innvending og på baksiden.

Mange takk for bildet!

21May
21May

DSN MESH Banner

Ved hjelp av et PVC MESH banner sørger DSN Entreprenør for at deres selskap bli eksponert hele året, i all slags vær! Et PVC banner er en utmerket løsning for utendørspromotering og passer ypperlig til bruk ved stilaser.

Takk til DSN for bilde av deres MESH Banner omringet av flotte omgivelser ved Svolværskysten!

 

30Apr
30Apr

Panda Display er stolte av å ha levert flotte tekstilrammer og bannere til NGTF, som nå pryder deres lokaler!
Tekstiltrykk er en utmerket løsning for innedekor, enten innrammet eller som bannere og duker. Som bildene viser, ser det meget lekkert ut. Bildene er 180cm x 180cm i størrelse og innrammet i aluminium, og som man kan se er detaljene og fargegjengivingen helt suveren!

Tekstiltrykk tilbyr nærmest endeløse muligheter for både promotering og dekor!
Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål angående tekstiltrykk

Tekstiltrykk

Tekstiltrykk

21Apr
21Apr

kunnandi_visittkort

kunnandi_rollup

Kunnandi er et norsk konsulentselskap og har stort fokus på å integrere studenter i næringslivet. For å bidra til økt promotering valgte Kunnandi rollups og visittkort fra Panda Display. Det setter vi stor pris på. Vi i Panda Display har som mål å oppnå 110% fornøyde kunder. Derfor er det alltid med godt humør at vi mottar tilbakemeldinger som dem vi har fått fra Erika hos Kunnandi;

– Vi i Kunnandi er kjempefornøyde med produktene vi mottok fra dere, som alltid. Både rollups og visittkort var helt perfekte, og akkurat slik vi ønsket oss! Dere er kjemperaske på levering og vi føler at vi har et kjempegodt samarbeid med dere på alle måter! Økonomisjefen var også svært fornøyd med prisen vi fikk også, så igjen, vi er veldig fornøyde med den jobben dere gjorde.

Mange, mange takk for flotte bilder og tilbakemeldinger!

18Apr
18Apr

Hydac på messe med TekstilStand

Hydac på messe med TekstilStand

Hydac hadde strålende suksess på messe ved hjelp TekstilStand messevegger og praktiske LCD stativ som vi leverer gjennom svenske SMS.

Hydac valgte vår Messe-combo 6B løsning, samt TekstilStand messebord og FH T LCD-stativ. De var godt fornøyd med resultatet!

– "Da er messeveggene brukt og alle ble fornøyde", forteller Nina i Hydac oss.

Takk for flotte bilder og fine tilbakemeldinger :-)!

02Mar
02Mar

Swegon

Tekstilduker er et flott alternativ til å pryde vegger og messebåsser, og er også svært enkle å montere!

Mange takk til Swegon for tilsendt bilde fra deres forrige messeutstilling!

28Feb
28Feb

Lys, Lyd og Bildemessen

Lys, Lyd og Bildemessen

Vi i Panda Display er stolte over at Prolyd valgte oss som leverandør når de skulle gi full gass på Lyd, Lys og Bildemessen på Telenor Arena. For å skape gode visuelle opplevelser for messedeltakerene gikk ProLyd for en elegant 10 meters TekstilStand messevegg og kombinert med tilpassede LED-lamper. Ser det ikke bra ut?

Et lite tips: Husk å benytt deg av gode lamper slik som Prolyd dersom du skal delta på messe eller arrangement med dempet belysning :-)

20Jan
20Jan

strandbu

Strandbu Camping som tilbyr camping året rundt i vakre Skibotn, valgte et flott PVC banner i størrelse 500x180 cm for å ønske sine camping-gjester velkommen. Et meget godt valg for utendørsbruk!

19Jan
19Jan

I januar 2015 var Panda Display stolt samarbeidspartner med Reiselivsmessen, og ved årets arrangement leverte vi en hel del promoteringsmateriell som bidro til en fantastisk messeopplevelse!! (legg merke til de massive ballongene)

Reiselivsmessen

Til årets messe leverte vi 6 gigantske ballonger med 400 cm diameter for å guide de skuelystne messedeltakerene rundt i Telenor Arena

Reiselivsmessen

Som man ser er ballonger og takheng av denne størrelsen et flott alternativ for effektiv promotering i lokaler med stor takhøyde.Vi tilbyr takheng i en rekke størrelser og fassonger, som for eksempel TekstilStand Takheng. Les gjerne mer om takheng her!

Reiselivsmessen

Tom Wegland ved Wergeland og Partners poserer blid foran sin messestand som er tildekket elegante tekstilduker levert av Panda Display

Reiselivsmessen

Som bildet viser så passer en logovegg fra Panda Display ypperlig som inngangsparti ved messer og arrangementer!

På gjensyn ved neste messe, 15-17 Januar 2016!

16Jan
16Jan

Pryd ditt vindu!

Posted in kundeomtaler By PD

Gro Frisør

Gro Frisør holder til i Oslo sentrum og har valgt å benytte seg av vår vindusfolie for å trekke inn flere kunder til sine lokaler.

Et klokt valg!

14Jan
14Jan

promoteringsflagg

Gjør som Happy Pride og bruk promoteringsflagg for flott utendørseksponering!

"Gatebannerene ser fantastisk bra ut! Vi er veldig fornøyd!", forteller Conny i Happy Pride til oss.

Mange takk for bilde og tilbakemeldinger!

 

21Nov
21Nov

Her ønsker vi å dele noen bilder og brukererfaringer fra fornøyde kunder som vi kjøpt og benyttet TekstilStand.

Jæder - med mat og messeglede

Jæder - med mat og messeglede

Jæder - med mat og messeglede

Gleden og tilbakemeldingene var positive etter første oppsetning av messestanden TSM3A (TekstilStand Combo 3A) i Bodø medio september.

- "Vi har nå startet runden på messer og det ser veldig bra ut. Vi får fantastiske tilbakemeldinger på systemet og kvalitetn på messeveggene. Jeg vil bare takke for jobben og vi er veldig fornøyd med resultatet. Det blir nok ikke siste gang vi bestiller varer hos dere :)", forteller Guro oss.

Tusen takk for tilliten og tilbakemeldingen sier vi!

Jæder har fordelt 2 og 3 messevegger til sine ulike selgere. 3 messevegger, fordelt i 3 små kofferter, får fint plass sammen med masse annet tilbehør i bagasjerommet til en normal bil.

Legg merke til dukene som matcher messeveggene. Det ordnet vi selvsagt også!

 

NTB Scanpix - Fotovegg!

NTB Scanpix TekstilStand som fotovegg.

NTB Scanpix, som er norges største bildebyrå, benytter en "TekstilStand 4x3 rett" som er spesialtilpasset med ekstra høyde. Dette for å kunne bruke TekstilStand som en fotovegg under arrangement de er med på. Dette skriver markedsansvarlig Ingrid Medland til oss:

- "Gullblyanten ble arrangert fredag, og ble en stor suksess. Martin og jeg smilte hele tiden fordi denne veggen er så innmari lett både å frakte med seg men ikke minst å montere og demontere! Foregående år har vi måttet bruke budbil på en 4 meter lang vegg (!) og to personer har brukt i overkant av en time på å montere og like lang tid på å demontere. Nå hengte vi bæreveska på skuldra, og la den pent i bagasjerommet på bilen. Montering og demontering tar cirka 5-6 minutter. Nydelig!".

TekstilStand som fotovegg for ScanpixNTB.

Fotograf Håkon M. Larsen fra ScanpixNTB jobbet flittig foran TekstilStand-veggen.
  

Boston AS - Sandstrand.no

Har du stranden - så legger vi sanden, er slagordet til Boston AS som ble benyttet under Boligmessen i Stavanger 28-30. april 2013.

Sandstrand.no - TekstilStand 7x3 

Dette er tilbakemeldingen fra DreamCatcher v/Charlotte Nielsen:

– "Boston AS ga meg oppdraget med å designe stand og messevegg. Vi fant raskt ut at på en så stor stand så må vi være kreative. Vi besluttet å bruke 2 messevegger på 7x3 meter for å dele opp standen, og dette ble en perfekt løsning.

Resultatet levert av PandaDisplay var mye bedre enn hva vi hadde turd å håpe på. Kvalitet både på trykk og selve messeveggene er veldig bra! Det er enkelt og kjapt å montere veggen, samt å pakke sammen igjen etter bruk.

Veldig fornøyd med god hjelp og service fra Christian hos PandaDisplay, og vil absolutt anbefale PandaDisplay til alle som tenker «stort» (eller smått) når det kommer til messevegger etc."

Fornøyde kunder av TekstilStand. 

VIA Egencia

VIA Egencia er kjent som Norges største reisebyrå og leverer tjenester til alle aktiviteter rundt en bedrifts reisevirksomhet. Under Nor-Shipping messen 4.-7. juni på Lillestrøm leverte vi TekstilStand messevegger og bord. 

VIA Egencia Nor-Shipping messen 2013

Etter en vellykket messe har flere avdelingskontor også bestilt TekstilStand. VIAs avdelingskontor på Ulsteinvik, bestilte en messevegg som de bokstavelig talt har hengt på veggen(!). Når den ikke er i bruk ved arrangement henger den pent i trappeoppgangen slik at både kunder og ansatte får glede av produktet. 

VIA Egencia Haugesund - på veggen

 

Norsk Lacrosse

Norsk Lacrosse, som tilhører Norges Amerikanske Idretters Forbund, gjennomførte den 22. juni 2013 sine NM-finaler med tilhørende Bankett. En TekstilStand 3x3 ble benyttet som fotovegg for å forevige glade finalister og vinnere.

NM finaler Lacrosse 22.06.2013

NM finaler Lacrosse 22.06.2013

NM finaler Lacrosse 22.06.2013 

Interplay-Sports

Hos Interplay-Sports får du programvare for videoanalyse tilrettelagt for de store idrettene, inkludert fotball, håndball, ishockey, tennis med mer. Programvaren brukes av de store særidrettene i Norden. For å lage en effektiv presentasjonsstand, benyttet man her en TekstilStand 4x3 hvor man designet inn en hvit ramme for videopresentasjon på messeveggen ved bruk av prosjektor.

Interplay-Sports TekstilStand 4x3 samt bord

Interplay-Sports TekstilStand 4x3 samt bord 

Kapital feiret Norges mektigste kvinner

I juni 2013 feiret økonomimagasinet Kapital Norges mektigste kvinner med eget arrangement, hvor kvinnene ble feiret og tiljublet. Panda Display leverte "logovegg" for Kapital som ble brukt ved ankomsten og hvor deltakerne ble fotografert og foreviget.

Tidsskriftet Kapital - 27. juni 2013

 

 

30Sep
30Sep

NGTF Reklameseil

I forbindelse med Norges Gymnastikk- og Turnforbund sitt 125 års jubileum leverte vi hele 2000 reklameseil trykket i tekstil. Reklameseilene ble distribuert til alle foreninger og kretser for å markere den imponerende milepælen! Seilene er laget i størrelse 200x80 cm og levert i to forskjellige utførelser. Alle med doble kanter, maljer med forsterkning og kantsøm.

Vi gratulerer så mye med 125 år!

16Sep
16Sep

Jæder messestand fra TekstilStand

Når helheten teller, er det ikke bare produktet som må vises. Jæder, som har garantert matglæde siden 1896, har flere selgere som deltar på stand og ulike arrangment rundt om i hele landet.

Gleden og tilbakemeldingene var positive etter første oppsetning av messestanden TSM3A (TekstilStand Combo 3A) i Bodø medio september. 

- "Vi har nå startet runden på messer og det ser veldig bra ut. Vi får fantastiske tilbakemeldinger på systemet og kvalitetn på messeveggene. Jeg vil bare takke for jobben og vi er veldig fornøyd med resultatet. Det blir nok ikke siste gang vi bestiller varer hos dere :)", forteller Guro oss.

Tusen takk for tilliten og tilbakemeldingen sier vi! 

Jæder har fordelt 2 og 3 messevegger til sine ulike selgere. 3 messevegger, fordelt i 3 små kofferter, får fint plass sammen med masse annet tilbehør i bagasjerommet til en normal bil. 

Legg merke til dukene som matcher messeveggene. Det ordnet vi selvsagt også!

Jæder messestand fra TekstilStand

Jæder messestand fra TekstilStand

Jæder messestand fra TekstilStand

31Aug
31Aug

 Gatabanner i Kvæfjord kommune i Nord-Troms

Kvænangen kommune bestilte gatabannere fra Panda Display i anledning sykkelløpet Arctic Race.

Et av sommerens største idrettsøyeblikk i Norge hadde blant annet etappe fra Alta til Kvænangsfjellet. Og både syklister, følgebiler, lokale entusiaster og turister fikk da med seg gatabennerne som var hengt opp på fem ulike steder i kommunen.

Gatabannerne ble levert som følger:

— Banner trykk 90 x 230 cm
— Dobbeltsidig duk, 230 gram, med varme-transfertrykk, for beste slitestyrke og levetid.
— Kraftige opphengsfester, som fint kan monteres rundt tykke og tynne lyktestolper.

 

Gatabanner i Kvæfjord kommune i Nord-Troms

19Aug
19Aug

Luminell messestand TSM-6A på Nor-Fishing

Vi gratulerer Luminell med flott messestand som har blitt benyttet under Nor-Fishing og ONS.

- "Messeveggene ser kjempeflotte ut! Det ble veldig bra! Faktisk så er det flere som har kommentert de og spurt hvor vi har bestilt de.", forteller Eli Karin til oss etter vel gjennomført messe.

Løsningen de benyttet er den som heter Combo-3A, en løsning med 3 spesialkonstruerte messevegger, som passer utmerket inne i en standard messebås på 3x3 meter. Standard høyde på våre messevegger er normalt 228 cm, men disse veggen måler totalt 250 cm slik at den fyller båsen i sin helhet.

Luminell brukte også standen i en 4x3 messebås, slik at man fikk oppbevaringsplass i et av hjørnene, bak sideveggen som da skrår. Legg merke til messepodiene/bord TST02 som er effektive og elegante. En komplett messeløsning som både tar liten plass, er rask å montere, og ikke minst lett å frakte med seg. 

24Jun
24Jun

Vi er stolte over å kunne presentere enda flere TekstilStand elementer for bruk på messer, utstillinger og kreativ markedsføring for øvrig.

TekstilStand C-buet messevegg på 3 meter

TekstilStand C-buet messevegg på 3 meter. (298 x 228 cm).
Se mer produktinformasjon

TSV smale messevegger som fint erstatter rollup.

Vi har også fått flere varianter av smale messevegger som er ypperlige som rollup-erstattere. Elegante smale messevegger med ulike kreative utforminger. Trykk på begge sider om ønskelig. Les mer.

TSV20 romdeler / messsevegg på 250x220 cm (bredde 30 cm).

TSV20 Halvmåne romdeler/messevegg måler 250 cm i bredden, 220 i høyden og står balansert med dybde 30 cm. Trykk på begge sider og kantene. Produktinfo TSV20. Legg også merke til borddukene vi selvsagt kan trykke etter dine farger og størrelser. Se selv

06Jun
06Jun

Fallskjermhopper Tommy Jensen har fått spesiallaget flagg for bruk under fallskjermhopping hos oss. Her brukes et spesielt tre-lags stoff, hvor av det er et svart blokkerende stoff i midten, slik at farger ikke vises gjennom stoffet. Resultatet er lekkert og kan brukes som flagg, og som bakgrunner, gardin, romskiller, etc. 

Trykket gjøres med varme-transfer, slik at tekstilet kan vaskes - spesielt gunstig for fallskjermhoppere som av og til må lande på litt rufsete jorder.

Dobbelsidig tekstilstoff som flagg ved fallskjermhopping.

Dobbelsidig flaggstoff som som 3,5 x 2,0 meter fallskjermflagg.

Les mer om produktet.

15May
15May

Shell Tromsdalen - PVC Reklamseil

Thomas Eikrem ved Shell Tromsdalen (nær Tromsø) viser stolt fram den nye reklamebanneren de har fått montert. 8.0 x 1.8 meter måler PVC-banneren som er hengt opp på langveggen for å lokke sultne Tromsø-bilister innom stasjonen.

Banneret er av typen kraftig, armert PVC, som tåler en nord-norsk vinterdag. Og konklusjonen til Thomas er klar.

— Godt jobbet Panda Display!

PVC-banner levert til Shell Tromsdalen

Opprettet den
Bruk synkende rekkefølge
per side

Vare 26 til 44 av totalt 44

  1. 1
  2. 2