Rollup og roll-up tilbehør

KLASSISK ROLLUP
Rollupen lever og leverer fortsatt. Vi leverer Standard rollup i bredder 85 og 100 cm. Du kan velge mellom enkel, standard plakat og alternativer som tekstil og kraftig PVC med UV-trykk. Sistnevnte for deg som ønsker utsøkte farger på et ekstra slitesterkt materiale. Vi har kvantumsrabatter som starter når du kjøper to eller flere!
NYHET 2018! ROLLUP-ERSTATTER
- Dette er et produkt som erstatter  tradisjonelle roll-up til fordel for en mer elegant løsning. Rollup-erstatteren består av en aluminiumsramme, med heldekkende tekstilduk. Rammen monteres enkelt sammen ved hjelp av et klikk-system, før duken tres utenpå. Dermed får man et strøkent og elegant budskap. Og det beste av alt er at den kan ha tosidig trykk. Utmerket når du vil synes bedre og skille deg ut!
Rollup-erstatter i kombinasjon hos kunde på arrangement.

 

 

Klassisk Rollup informasjon

Generell rollup informasjon
Våre rollup leveres komplett med aluminium beholder, plakat/tekstiltrykk samt enkel bæreveske i nylon. Kampanjemodellen leveres i bredde 85 cm og høyde 200 cm. Vår roll-up PVC-plakat er elegant, slitesterk og vannebestandig. Kaffesøl eller fingermerker kan enkelt tørkes av med en lett fuktet klut.

Ulike modeller
Vår standard kampanjemodell er det som folk flest kjenner igjen som en standard aluminiums-rollup uten spesielt pent design. Den er rimelig og enkel, med fokus på budskapet på banneret og ikke på oppbevaringskasetten. Ønsker du derimot å skille deg ut, så anbefaler vi vår NYHET: Rollup-erstatteren som leveres med elengant tekstilduk og muligheter for dobbeltsidig trykk! 

Bli synlig, kommunisert stort - billig rollup!
Bruk gjerne 2 eller flere rollup samtidig for økt synlighet og oppmerksomhet. Kjøper du flere blir det billig rollup for pengene! Vi har kvantumsrabatter fra 2 stk!

Store kvantum?
Har du behov for mange rollup kan vi gi deg veldig gode priser. Ta kontakt! Ved større ordre kan vi også tilby spesiell innpakning (eks. pappesker, enkeltvis), følgebrev og evt. annet informasjonsmateriell sammen med selve rollupen. Er du tidlig ute på store volum, kan du spare enda mer om du gir oss noe lengre leveringstid. Kontakt oss for mer informasjon om muligheter!

Utforming og designhjelp
Ønsker du å designe en rollup selv? Last ned maler for rollup og les mer informasjon om utforming.
Hos Panda Display får du hjelp av vår designer for design av deres messestand, messevegg, rollup, osv. Avhengig av omfang på innhold så klarer vi ofte designe en rollup på 30 minutter inkludert 1 korrektur. Dette forutsetter en god skisse og forklaring av ved bestilling. Ved mange grafiske elementer vil tiden variere mer med innholdet. Les også mer om produktet Designhjelp.

Rollup eksempel Effektiv Markedsføring